Eros Ramazzotti a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați de pe planetă. Cu un corp atletic și o voce de neegalat, femeile suspinau de câte ori îl vedeau, însă ultimile imagini cu el nu prea îi fac cinste. Dacă până acum avea doar apariții exemplare, cântărețul italian a fost surprins de paparazzi pe o plajă din Miami într-o ipostază care nu prea îi face cinste.

Trecerea timpului i-a pus clar amprenta pe trupul lui și Eros nu mai e deloc tras prin inel. Din contra, a pus pe el câteva kilograme bune. Chelios, cu burtă și colăcei, artistul a devenit la 56 de ani de nerecunoscut și pare mult mai îmbătrânit. Însă, cu toate acestea, Ramazzotti nu și-a pierdut farmecul și are în continuare success la femei. Acesta a fost susprins la plajă, alături de o brunetă misterioasă.

Eros Ramazzotti a fost surpriză in Miami, la plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Eros Ramazzotti s-a despărțit și de cea de-a doua soție a sa, modelul Marica Pellerginelli, cu care are doi copii, în vara anului trecut. EI au făcut un anunț oficial în care au dezvăluit că despărțirea este una amiabilă.

„Suntem liniștiți cu această decizie comună și vom continua să ne vedem. Am rămas în relații pașnice, iar dragostea care a fost între noi s-a transformat și va rămâne. Respectul reciproc nu va dispărea. Îi rugăm pe toți, în special pentru confortul copiilor noștri, să ne respectați intimitatea, așa cum e normal într-un asemenea moment de separare”, au declarant Eros și Marica.

Cei doi și-au spus „Adio” după o relație de 10 și după 5 ani de la căsătorie. Cei doi s-au cunoscut în 2009, când Eros avea 45 de ani, iar Marica numai 21. Povestea lor de iubire a început chiar pe scenă, la Wind Music Awards, după ce prezentatoarea evenimentului, nimeni alta decât frumoasa Marica Pelegrinelli, i-a acordat un premiu lui Eros Ramazzotti.

Din relația lor au rezultat doi copii: Raffaela Maria, născută în 2011, și Gabrio Tullio, venit pe lume în 2015.

Cât despre motivul despărțirii, presa italiană scrie că pur și simplu angajamentele celor doi i-au ținut departe unul de altul și de familie, până când inevitabilul s-a întâmplat, cei doi înstrăinându-se.

Citește și: