Emma Watson, i-a dat viață în filmul Harry Potter lui Hermione, buna prietenă a micuțului magician. Deși toți fanii voiau să o vadă cuplată  în realitate cu Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry potter, frumoasa actriță a pus ochii pe alt coleg de platou. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste la 8 ani de la terminarea filmărilor și la la 18 de ani de la lansarea primei părți a seriei Harry Potter.

Cum arată Emma Watson la 18 ani de când a apărut pentru prima dată în Harry Potter. Se iubește cu un actor din filmul care a făcut-o celebrăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Emma a recunoscut într-un interviu mai vechi că în timpul filmărilor era îndrăgostită de Tom Felton, cel care i-a dat viață lui Draco Malfoy, dușmanul lui Harry Potter.

Emma s-a despărțit la începutul anului de economistul și omul de afaceri  William Mack Knight dupa o relație de 2 ani, iar de atunci a devenit din ce în ce mai apropiate de Tom, iar imaginile dintre cei doi arată că între ei e mai mult mai mult decât o simplă prietenie.

Cei doi au fost împreună în vacanță în vară în Africa de Sud, iar în imaginile postate de Tom pe Instagram cei doi apar în pijamale în casă, în timp ce el o învață pe Emma să cânte la chitară.

Mai mult, recent actorul a fost plecat câteva zile la New York, iar când s-a întors pe aeroportul din Londra, el a postat un Instastory o imagine , pe care a scris „Casă dulce casă” și în fotografie se vede revista Vogue, care o are pe copertă pe Emma Watson.  Fanii sunt extrem de entuziasmați că cei doi formează acum un cuplu.

Emma Charlotte Duerre Watson este o actriță britanică și model care a devenit celebră pentru rolul ei, Hermione Granger, din seria de succes Harry Potter. Watson a fost aleasă pentru rolul lui Hermione Granger la vârsta de 9 ani, deși înainte a jucat doar în piesele de teatru de la școală. Din 2001 până în 2010 a jucat în șapte filme din seria Harry Potter, alături de Daniel Radcliffe. Munca lui Watson în filmele Harry Potter i-a adus multe premii și peste 10.000.000 lire sterline. Debutul de model a avut loc în 2009 participând la prezentarea colecției toamnă/iarnă a companiei Burberry.

Watson poate fi urmărită în „Pantofii de balet”, filmul animat „Povestea lui Despereaux” si „Frumoasa și Bestia (2017).