Emily Burghelea a adus pe lume, vineri, cel de-al doilea copil al său, devenind, la numai 23 de ani, mămică a doi copii. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 de la medici. Blondina a ales să nască pe cale naturală și, chiar dacă extrem de multe femei sunt speriate cu privire la această procedură, aceasta spune că totul s-a desfășurat extrem de ușor, fără nicio complicație.

Mai mult, Emily s-a filmat în lenjerie intimă, chiar la o zi după ce a adus pe lume copilul.

Din filmarea postată oe rețelele de socializare se poate vedea că prezentatoarea TV arată impecabil. Toată lumea a lăudat-o pentru curaj și pentru felul în care arată, iar soțul ei nu a făcut excepție: „Nu numai că arăți perfect! Ești mai frumoasă ca niciodată!”.

„Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere! Nu vă imaginați ce febră musculară am! Mă doare fiecare mușchiuleț din corp, în momentul expulziei încordezi și mușchi de care nu știai că există EFECTIV! Dar heeeei! Sunt recuperată aproape în totalitate!

Nașterea naturală este o minune, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Dacă puteți alege, vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor! Să nu vă fie teamă! Cu Dumnezeu în suflet nimic rău nu se poate întâmpla! CURAJ!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

„Te-ai născut ca un înger, repede și ușor”

Emily Burghelea nu a fost singură când a născut, ci împreună cu partenerul ei de viață, care a asistat la momentul venirii pe lume a fiului său.

Băiețelul lor a venit pe lume cu 3,700 grame, ceea ce a uimit-o extrem de tare pe vedetă. Aceasta s-a arătat recunoscătoare pentru tot ce trăiește în prezent, spunând că nu a renunțat nicio clipă la zâmbet; atât în timpul travaliului, cât și în timp ce năștea.

bebe-s-a-nascut-cu-parul-destul-de-lungSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă?

El este minunea mea de la Dumnezeu… L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.