Îndrăgita actriță de telenovele, Edith Gonzalez, care a apărut de filme de succes, precum „Salome” sau „Inimă sălbatică” își revine fabulos după lupta împotriva cancerului. După ce a renunțat la chimioterapie a început să-i crească părul și să ia și în greutate, este toată numai un zâmbet și se bucură din plin de noua ei viață. În plus, ea le dă detalii despre boala ei în continuare fanilor și dă sfaturi și altor femei care suferă de aceeași boală cum să învingă acest diagnostic crunt.

Edith GonzalezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Edith Gonzalez le învață și pe alte femei cum să învingă cancerul

„Ceea ce încerc să fac este să le transmit oameniilor bucurie și să le arăt că da, cancerul este groaznic, însă contează cum primești acest diagnostic și cum reacționezi la această „loterie”. Eu am câștigat pentru că am tratat totul cu calm și bucurie”, a spus actrița într-un interviu pentru revista mexicană Le Salud.  Cancerul un mai este sinonim cu moartea. Contanza (fiica ei) a văzut o mamă puternică, și nu m-a văzut tristă sau înspăimântată. A văzut o mamă ocupată cu tratamentul ei, documentată. Ea vede o mamă preocupată de ea, de sănătatea ei, care este bine și este mulțumită de ceea ce este. Vede o mamă care se implică să descopere cancerul ovarian din timp.

Ea este implicată și acesta a fost un câștig pentru amândouă”, a mai spue ea. Ea le sfătuiește pe femei să fie atente , să fie informate și să aibă grijă de ele în timp, dar să urmeze strict tratamentul și instrucțiunile medicului oncolog și să aibă grijă la ceea ce mănâncă. Mai mult să facă tot ce le spune inima, și mai presus de toate, să creadă în ceea ce se numește „putere interioară”.

Citește și:Încă o actriță celebră a apărut rasă în cap. Care este motivul pentru care a renunțat la părul ei superb și a recurs la drastica transformare

La începutul lunii iunie a anunțat că boala aintrat în remisiune

Edith a plâns de fericire când medicii i-au spus că a învins boala și cancerul ovarian cu metastaze a intrat în remisiune, deși niciun doctor nu credea că așa ceva mai este posibil. „Am primit actele în care scrie remisiune, ceea ce înseamnă că organismul meu răspunde bine la tratament”, a spus aceasta.

Citește și: Angelina Jolie a dezvăluit că are iar mari probleme de sănătate într-un interviu emoționant. De ce îl acuză pe Brad Pitt: „N-am plâns în fața copiilor. Plângeam la duș”

Vomita de opt ori pe zi

Actrița a dezvăluit  chinurile prin care a trecut și faptul că toți medicii care i-au văzut dosarul medical i-au spus că nu mai are mult de trăit. Ei i s-a spus inițial că are cancer în stadiul 2, însă, de fapt, acesta era în stadiul 4 și medicii i-au găsit, în timpul operației,  metastaze, iar la sfatul unui prieten medic a decis să ceară părerea mai multor doctori. „Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spune aceasta.

Edith González a făcut nouă luni ședințe de chimioterapie, fiind în atenția unei  echipe multidisciplinare de specialiști în oncologie, radiologie, cardiologie și nutriție, toți fiind mexicani. „Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe”, a mai spus atunci Edith, demonstrând încă o dată cât de puternică este.

Citește și: