Pe lângă fotbal, lui Edan Pițurcă îi place să stea în bucătărie alături de mama lui și să gătească. Asta, chiar dacă e la vârsta adolescenței și ar putea să aibă cu totul altfel de preocupări. E un copil bun, fapt pe care îl recunoaște cu mândrie vedeta.

Recent, puștiul a pregătit pentru prima oară lasagna, iar Vica a suprins momentul în mai multe filmări pe care le-a și urcat pe InstaStory.

„Felicitări, iubire! Prima lasagna făcută de Edan. Talentul meu, te iubesc!, a scris mândră nevoie-mare vedeta în vârstă de 45 de ani.

edan-are-14-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Edan este rodul iubirii ”interzise” dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă. Relația lor a durat în jur de 16 ani, chiar dacă fostul selecționer era căsătorit.

Deși inițial nu a vrut să îl recunoască pe Edan ca fiind copilul lui, un test ADN a arătat acest lucru.

”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”

Vorbind despre momentul în care nu de foarte mult timp devenise mamă, Vica Blochina a povestit: Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România.

Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea.

Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?”

Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a povestit vedeta.

Vezi și Vica Blochină, despre cel mai trist moment din viața sa: ”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”

Citește și:

Noua dietă a Nicoletei Luciu, pe bază de psyllium: ”Sunt mulţumită de greutatea mea”. Câte kilograme are vedeta

Doliu în lumea filmului! Îndrăgitul actor din „School of Rock” a murit la doar 32 de ani