Asumată și recunoscând că nu are un chip care merită oricând să fie pozat, aceasta a distribuit imagini în care apare 100% naturală, la primele ore ale dimineții, imediat după trezire, așa cum puține vedete ar proceda.

Doinita-oancea-abia-trezita-din-somnSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cu această ocazie, ea a lansat și un atac la adresa femeilor care aplează la artificii – pe care, de altfel, le știe toată lumea – pentru a transmite un mesaj fals. Iar Doinița Oancea le știe poate cel mai bine, ea fiind maestră în machiaj. Vedeta se machiază adesea de la zero, în tutoriale care fac deliciul fanilor săi.

Potrivit actriței, filtrele și machiajul nu reprezintă nimic altceva decât niște măști pe care cele care se tem să nu fie judecate și le pun pentru a părea altfel decât în viața reală. Doinița Oancea a subliniat că este important să ne îmbrățișăm calitățile și defectele și să nu ne comparăm cu ceilalți atunci când ne evaluăm.

Pentru a-și face și mai clar punctul de vedere, Doinița Oancea a distribuit două poze pe care și le-a făcut la scurt timp după ce s-a trezit.

„În viață reală se numesc măști! Pe instagram sau în alte aplicații se numesc filtre. 

E natura omului să vrea să se înfrumusețeze și să se pozeze mai cu moț decât este. Știți de ce? De teamă! Teamă de a nu fi plăcut/iubit pentru cine e și cum e!

Facem greșeala de a ne compara cu alții. Și din nevoia și dorința imensă pe care toți o avem, aceea de a fi iubiți, ne e cel mai frică să fim așa cum suntem de fapt, ne e frică să ne arătăm vulnerabilitățile, ne e rușine pentru că ne tot uităm în jur, pentru că ne uităm la imagini prefabricate și vieți care par perfecte…pentru că am fost educați de niște părinți care au vrut ce e mai bine pentru noi și ne-au inoculat programele greșite fără să știe!

Azi m-am pozat așa, abia trezită, nemachiată și fără zâmbet (că nu simt să o fac) și pun poză asta aici ca un reminder pentru mine dar și pentru voi ! Aveți CURAJUL să arătați cine sunteți cu adevărat. Doar așa veți avea lângă voi oameni care vă vor iubi autentic și doar așa vă veți simți împlinite.

ÎNTREBARE : MAI ȘTII CINE EȘTI ?”, a fost mesajul scris de către Donița Oancea. 

Vezi și Doinița Oancea a ajuns pe mâinile medicilor. Multe femei se confruntă cu această problemă

Citește și:

Cabral Ibacka, poză adorabilă cu cei doi copii, Tiago și Namiko. Ce spune despre fiica cea mare, Inoke

Fratele Laurei Cosoi a împlinit 18 ani și arată ca un model! Între ei e o diferență de 22 de ani!