Nu fără efort, recunoaște chiar ea. ”Se vede? La naiba, chiar da!”, exclamă ea, mulțumită e rezultat. Acrița cu origini germane. în vârstă de 42 de ani, a postat pe o rețea de socializare o fotografie de la sală, în care poartă pantaloni și un sutien roșu, abdomenul fiind la vedere, în toată splendoarea sa.

”A fost greu să-mi recapăt abdomenul. Nu credeam că e posibil după o sarcină. Și sigur nu la vârsta mea”, a scris Diane pe Instagram.

Actrița nu a avut un antrenor personal, așa cum procedează mai toate vedetele, dar a avut voință și motivație de fier.

În final, actrița afirmă ceea ce multe dintre mămici știu deja: ”Corpul femeii este minunat”, referindu-se la capacitatea acestuia de a se adapta și a-și reveni în timp record, chiar și după o schimbare majoră, așa cum e sarcina.

Kruger a devenit mamă în toamnă, dar ține enorm ca viața sa privată să rămână așa. Când, la un moment dat, în ianuarie, au apărut în tabloide fotografii cu ea și fiica ei, de tip paparazzi, le-a transmis celor care au pozat-o că aceste instantanee au fost realizate fără acceptul ei, dând de înțeles că nu se teme să ia măsuri legale, dacă așa ceva se va mai repeta.

Iubitul ei, actor cunoscut din ”Walking Dead”, mai are un copil, Mingus, în vârstă de 19 ani, cu fosta sa iubită, modelul Helena Christensen.

Vezi și Actrița a devenit pentru prima dată mamă la 42 de ani. Cine este tatăl copilului

Citește și: