Cea de-a doua sarcină e parcă trasă la indigo după prima. La fel ca atunci, Diana a luat în greutate 13 kilograme. Dacă se va respecta același tipar, e posibil să o vedem din nou suplă la o lună de la naștere, la fel cum s-a întâmplat și atunci.

Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică. Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg.

Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel”, spune Diana.

Oricum, vedeta arată și se simte excelent. „Nici n-am simțit când a trecut timpul. Am avut ceva grețuri în primele două luni, dar mi-am revenit repede cu ghimbir.

Am mai avut ceva arsuri gastrice pe care le-am tratat cu antiacide naturale și cărbune. Acum e puțin mai greu pentru că, mărindu-se burta, presează pe organe și respirația e îngreunată. În afară de asta, nici nu simt că sunt gravidă”, a declarat pentru Click! prezentatoarea Prima TV.

cu o bluza larga, vedeta inca poate sa-si mascheze burtaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întrebată ce mănâncă în această perioadă, Diana a răspuns: „Am mâncat fix ca până acum, poate un pic mai mult, pentru că ai nevoie de ceva calorii în plus.

Am făcut zilnic mâncare gătită sănătoasă, nu mi-au lipsit verdețurile, roșiile, fructele de sezon, oleaginoasele, că sunt benefice în sarcină… Practic, am diversificat, ca să acopăr toate nevoile nutriționale ale organismului”, explică ea.

Pregătiri intense

Pentru cea de-a doua fetiță nu a ales încă un nume, dar știe că își dorește un nume puternic și scurt. „Mairei i-am ales numele la maternitate, după ce s-a născut și i-am văzut fățuca. Cred că și acum va fi la fel”, a spus prezentatoarea TV.

În așteptarea celui de-al patrulea membru al familiei, a fost vândut apartamentul de trei camere în care aceasta locuia și a fost cumpărat unul de cinci camere.

Ne mutăm zilele acestea. Le-am amenajat fetițelor o cameră comună, ca să se simtă apropiate. Maira e încântată și în fiecare zi mă întreabă când vine surioara”, mai spune Diana Bart.

Vezi și Cunoscuta prezentatoare TV e însărcinată? Cristina Șișcanu a dat-o de gol!

Citește și: