La 53 de ani, aceasta este într-o formă fizică de invidiat. Nici chipul nu-i trădează vârstă, cu toate că nu a apelat la ajutorul esteticienilor. Secretul este, conform spuselor sale, o rutină simplă și corectă de îngrijire a tenului.

“Până acum nu am intrat în nicio clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă.”, declara Denise Iacobescu pentru click.ro.

În ceea ce privește alimentația, mama Antoniei a renunțat la pâine, însă nu își refuză niciun alt aliment.

mama-AntonieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Recent, ea a publicat pe Instagram o fotografie în care apăre îmbrăcată într-o rochie scurtă, verde.

„Cu un pic de păr alb… cu „ceva” burtică… dar sunt fericită. Prefer sa fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea… 53 de ani… decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți… dar nu te delăsa!”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

O privire pe fotografiile acesteia arată cât de bine se simte în pielea ei Denise și atitudinea ei vizavi de viață. ”Vârsta e doar un număr” pare să fie una dintre devizele ei.

Vezi și E frumoasă, dar nu e perfectă. Antonia se confruntă cu o problemă pe care o au mai toate femeile

Citește și:

Alin Oprea, de 45 de ani, investește în imagine pentru noua lui iubită, după despărțirea de soție. A lăsat 5.000 de euro la doctor!

Iubita lui Florin Ristei a dat lovitura în România! Din ce face bani concurenta de la X Factor