Drept dovadă stau imaginile de la aniversarea împlinirii vârstei de 16 ani, pe care a sărbătorit-o la Disneyland Paris, Franța. În ciuda faptului că a devenit o adolescentă, Thylane își păstrează inocența care a făcut-o celebră la șase ani și se bucură ca orice copil de vârsta ei.

Așa arată Thylane Blondeau fără pic de machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Kemal din „Dragoste infinită” și logodnica lui, Fahriye Evcen, au avut o nuntă de vis. Primele imagini de la fericitul eveniment. Ce frumoși sunt | GALERIE FOTO

Și-a sărbătorit ziua de naștere la Disneyland

Deși este imaginea unor branduri celebre și lucrează ca un adevărat profesionist, dându-le lecții unor colege de breaslă mult mai în vârstă cu maturitatea ei, vedeta este complet diferită când nu se află în lumina reflectoarelor, părând un copil normal.

 

 

::placeholdeR–>


Superba franțuzoiacă a fost surprinsă de paparazzi în timp ce s-a distrat de minune, alături de prietenele ei, la Disneyland, locul ei favorit. Blondeau nu a ezitat să se fotografieze cu personajele din lumea Disney, și-a pus urechi de Minnie Mouse și s-a dat în toate jucăriile din celebrul parc, radiind de fericire. Ea uimește în continuare cu frumusețea ei.