Drept dovadă stau imaginile de la aniversarea împlinirii vârstei de 16 ani, pe care a sărbătorit-o la Disneyland Paris, Franța. În ciuda faptului că a devenit o adolescentă, Thylane își păstrează inocența care a făcut-o celebră la șase ani și se bucură ca orice copil de vârsta ei.

Așa arată Thylane Blondeau fără pic de machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Kemal din „Dragoste infinită” și logodnica lui, Fahriye Evcen, au avut o nuntă de vis. Primele imagini de la fericitul eveniment. Ce frumoși sunt | GALERIE FOTO

Și-a sărbătorit ziua de naștere la Disneyland

Deși este imaginea unor branduri celebre și lucrează ca un adevărat profesionist, dându-le lecții unor colege de breaslă mult mai în vârstă cu maturitatea ei, vedeta este complet diferită când nu se află în lumina reflectoarelor, părând un copil normal.

 

 


Superba franțuzoiacă a fost surprinsă de paparazzi în timp ce s-a distrat de minune, alături de prietenele ei, la Disneyland, locul ei favorit. Blondeau nu a ezitat să se fotografieze cu personajele din lumea Disney, și-a pus urechi de Minnie Mouse și s-a dat în toate jucăriile din celebrul parc, radiind de fericire. Ea uimește în continuare cu frumusețea ei.

#babyme #it seems so far @danibrubaker_ shoot 2008

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Citește și: La șase ani a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiță din lume”, dar acum s-a transformat într-o femeie superbă. Iată cum a pozat Thylane Blondeau pe covorul roșu de la Cannes

Thylane Blondeau a devenit imaginea unui parfum celebru

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții din întreaga lume s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza întocmai ca un adult. În plus, la 10 ani a iscat un adevărat scandal după ce a realizat un pictorial îndrăzneț în revista „Vogue”, însă aceasta nu uită să fie și copil și se bucură de fiecare zi din viața ei ca o adolescentă normală.

Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.Thylane a devenit imaginea L’Oreal Paris și primește oferte pe bandă rulantă, având tot mai multe cereri să defileze pe podium pentru cele mai renumite case de modă, dar și numeroase apariții în reviste. Recent,a mai bifat o reușită, devenind imaginea faimosului parfum Lolita Lempicka.

 

TBT 6 years old ? ? @danibrubaker_ miss u

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

TBT BABY ME PEACE ?? PEACE & LOVE

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Citește și: