Narcisa Suciu trăiește de mai bine de 10 ani în Finlanda, alături de fiica ei, Daria și soțul ei finlandez, Veikko Miettinen.

Pentru artistă, întâlnirea cu actualul ei soț, în perioada în care era mamă singură, a fost ceva total neprevăzut, care avea să-i schimbe radical viața, atât, ei, dar mai ales, fiicei sale.

Daria s-a adaptat de minune la stilul de viață nordic, iar în prezent, tânăra în vârstă de 23 de ani are deja și un job.

Daria-are-23-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cel mai greu moment pentru Narcisa Suciu a fost când Daria s-a mutat de acasă, în urmă cu 3 ani. Tânăra intrase la o facultate de arte plastice, aflată tot în Finlanda, dar la o distanță de 500 de kilometri de mama ei.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă. Locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria.

El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu 3 ani la un post de televiziune.

Revenind la Daria, aceasta este o tânără independetă. Daria nu doar că s-a mutat din casa în care locuia cu mama ei și și-a asumat și responsabilitatea unui job.

Tânăra lucrează la o librărie din orașul Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei, acolo unde s-a și mutat.

De asemenea, Narcisa Suciu are toate motivele să fie mândră de fiica ei. La vârsta de doar 20 de ani, Daria a avut și o expoziție la un centru cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki.

Vezi și Narcisa Suciu, dezvăluiri emoționante despre mama ei. Care este cel mai mare regret al artistei

Citește și:

Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger, la un an după ce a fost criticat că a pierdut lupta cu kilogramele

Anca Țurcașiu a avut un accident casnic și a ajuns în cârje. Ce s-a întâmplat cu artista