În ciuda staturii sale unice,  Danny și-a făcut un nume sonor la Hollywood. Cu firea lui veselă, Danny Devito care te făcea să râzi în hohote, a cucerit cu ușurință Hollywood-ul. Mai mult, pe lângă faptul că este câștigător al premiului Emmy și star de cinema, actorul nu se dezice și luna trecută și-a făcut și debutul pe Broadway, jucând în „The Price”. Însă, astăzi la 72 de ani, acesta este complet schimbat. Imaginea lui e departe de cea a unui star de cinema, părând mai degrabă, cu părul și barba albă și puțin cocoșat, un bunic obișnuit.

NOUSASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

S-a despărțit definitv de soția sa

DeVito a trecut prin clipe grele în ultimii ani din cauza căsniciei sale de 35 de ani cu  actrița Rhea Perlman. Ei au anunțat în 2012 că divorțează, însă ulterior s-au răzgândit spunând că mai dau o șansă căsniciei lor.

Însă, potrivit The Sun, zilele trecute  au anunțat  din nou că lucrurile nu mai merg între ei și au decis să se despartă din nou. Starul din „It’s Always Sunny in Philidelphia” și actrița din „ Cheers”, în vârstă de 68 de ani, au anunțat că au luat hotărârea să trăiască separat, însă nu vor divorța oficial.  „Nu vom divorța, dar trăim separat”, a spus actorul luna trecută pentru postul american CBS. Acesta a precizat că deși mariajul lor s-a terminat, ei sunt în continuare foarte buni prietnei și se vor susține reciproc în cariera lor. „Ei bine, suntem prieteni de 40 de ani. Ne iubim unul pe celălalt”, a mai spus actorul.

Rhea și Danny formau un cuplu din 1971 și s-au căsătorit în 1982, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Ei au împreună trei copii: Lucy, (33 de ani), Grace (31 de ani) și Daniel (29 de ani).

 

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Gemenii”, „Batman se întoarce” şi „L.A. Confidential”. Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care „Războiul rozelor” (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi „Arunc-o pe mama din tren”. În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului „Erin Brockovich”, iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul „Hoffa”. Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul „Taxi” (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial „Taxi”.

Citește și: