Artista a fost recent la mare, de unde a postat o singură fotografie. A fost de ajuns pentru fani, care imediat au felicitat-o.

Îmbrăcată într-un costum de baie mai degrabă conservator, dar care lăsa suficient vederii, pentru ca fanii să-și facă o idee legat de silueta sa, artista a fost feilicitată sincer de mai toată lumea.

”Oh, ești cea mai sexy femeie!”, ”Ești o femeie de admirat, Daniela”, ”Ai un corp superb”, ”Wow. ..ce corp frumos ai ….parca esti de 20 de ani….Esti superba”, i-au scris fanii, admirând mai ales faptulcă vedeta nu-și editează sau modifică fotografiile, așa cum fac marea majoritate. ”În sfârșit o vedeta fără photoshop ”, i-a scris, pe bună dreptate, cineva.

Fanii cântăreței au însă și ochi critic. ”Nu cumva e cam multa celulita pe picioare?”, i-a scris cineva, la care Daniela a replicat cu mai multe zâmbete. Se cunoaște bine pe ea și nu încearcă să pară altceva decât este.

Câte kilograme are Daniela Gyorfi

Recent, vedeta a fost întrebată cum se menține. “Nu țin dietă, nu țin nimic, mi-e rușine să spun lucrul ăsta. Într-adevăr, am făcut niște injecții, infiltrații PRP, cu plasmă… În rest, mănânc cât se poate de sănătos și nu fac excese. Prefer salatele, beau multă apă plată, nu mănânc dulce și sper să reușesc să fac și sport, așa cum mi-am propus.

Spre rușinea mea, am 49 de kilograme, spre 50. Dar eu zic că trebuie să mai slăbesc, am o retenție de apă care m-a dat puțin peste cap”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Ciao.ro.

Vedeta se află în această perioadă pe litoral, împreună cu fiica sa, Maria, având programate mai multe concerte.

Daniela Gyorfi are o relație de 15 ani cu managerul său, George Tal, tatăl fetiței ei.

Vezi și A fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu vrea să mai meargă în fața altarului

Citește și:

Momentele dramatice prin care a trecut Dorian Popa pentru a deveni actor

Fiul Romaniței și a lui Adrian Iovan a împlinit 15 ani și s-a transformat într-una dolescent fermecător și inteligent