Fostul model a postat recent pe contul său de Instagram mai multe instantanee surprinse la plajă, poze care au impresionat fanii. ”Uneori nu cred vârsta ta. Rar așa femeie!”, exclamă sincer unul dintre admiratorii vedetei, comentând la o fotografie în care Dana Săvuică poartă un costum de baie întreg portocaliu, cu un decolteu generos.

”Adorabilă”, ”perfectă”, ” Of,of,of…” – sunt alte comentarii care spun totul, postate de această dată la un instantaneu unde Dana Săvuică, mamă de fată, a îmbrăcat un costum de baie cu o singură bretea, pe un umăr.

Vedeta este însă obișnuită cu acest tip de laude, fanii măgulind-o la orice apariție. ”Perfecta, trup de zeiță”, e aprecierea venită din partea unui fan la o fotografie într-un alt costum de baie, tot întreg, așa cum probabil preferă Dana Săvuică.

În comentariile la o altă fotografie, în care stă pe marginea unei piscine, îmbrăcată într-un costum de baie negru, un fan îi pune însă o întrebare aparent ciudată. O întreabă dacă știe să facă mămăligă. Se pregătește, oare, să o ceară de soție?

Dana Savuica costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Divorț la notar, după o căsnicie de 25 de ani

Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 25 de ani cu Răzvan Stanciu, dar a divorțat, în 2015, la notar. ”După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte.

Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, declara ea la un an după divorț.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin, așa cum nu ai mai văzut-o. E în costum de baie și arată cum nu se poate mai bine

Citește și: