Chiar dacă nu e 1 iunie, de fapt, fără niciun motiv, omul de televiziune a simțit nevoia să le arate fanilor săi o fotografie din copilăria sa. Gestul i-a fost răsplătit cu aproape 5.500 de aprecieri, ceea ce arată popularitatea de care se bucură acesta.

”Serios, hotărât de mic!”, observă fanii, amuzându-se de moda acelor vremuri, vremuri în care mai toți, dacă le-am prins, am purtat sandale cu șosete, ceva de neimaginat în prezent.

”Frumos mic, frumos mare”, mai observă altcineva.

Iar dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, află că puștiul din fotografie avea să facă cele mai mari audiențe cu emisiunile pe care le prezintă. E nimeni altul decât Dan Negru, ”maestrul revelioanelor” și nu numai.

”Îmi privesc fotografiile vechi și văd in ele un băiețaș care poartă numele meu…”
– George Călinescu (1899-1965) – , este modul prin care Dan Negru a descris fotografia.

Dan Negru a publicat recent o imagine din copilărie, pe care a comparat-o cu înfățișarea lui din prezent.

Îndrăgitul prezentator al Anteinei 1, Dan Negru, și-a dorit să le dezvăluie fanilor o imagine cu el din copilărie. Așa că, prezentatorul a relizat un colaj cu o imagine din copilărie și una din prezent, colaj pe care l-a publicat pe contul său de Instagram.

În descrierea colajului, Dan Negru a atașat un citat apariținând lui George Călinescu.

Îmi privesc fotografiile vechi și văd in ele un băiețaș care poartă numele meu…”
– George Călinescu (1899-1965)- , este modul prin care Dan Negru a descris cele două imagini publicate pe rețelele sociale.

Cu cine este căsătorit Dan Negru

Dan Negru este căsătorit cu medicul stomatolog Codruța Negru și împreună au doi copii, pe Dan și Bogdan. Prezentatorul a mărturisit că își ține familia departe d elumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă”, a declarat Dan Negru.

Întrebat, la un moment dat, dacă există o rețetă a căsniciei fericite, iată ce a replicat prezentatorul TV: ”Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”.

Vezi și Dan Negru, emisiune nouă! Începe chiar de azi și nu seamănă cu nimic din ce se difuzează! Ilie Năstase, primul invitat

Citește și:

Codin Maticiuc face în sfârșit dezvăluiri despre mama fetiței sale. Cine e femeia care l-a îmblânzit pe fostul crai de Dorobanți

Oana Roman, schimbare de look, după ce zilele trecute a fost nevoită să ajungă la spital