Concret, soția lui Mădălin Ionescu s-a confruntat cu o acnee severă. Astfel de episoade nu îi sunt străine vedetei, dar situația s-a agravat în vacanță.

Vedeta a și postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care se vede că tenul ei a cam suferit în vacanță. Fără machiaj, dar și fără vreun fel de medicație, a suferit până la întoarcerea în România.

A vrut să le arate fanilor cu ce probleme s-a confruntat, dar le-a arătat și o față nouă, pentru că rareori au ocazia de a o vedea nemachiată.

Revenind la problemele ei, aceasta le-a povestit fanilor mica ei dramă, una aflată în curs de rezolvare.

„Să vă zic ce mi s-a întâmplat în vacanță. Efectiv, la un moment dat, a început să mi se umfle fruntea, aici, ca un cucui, zici că am dat cu capul de ceva și mi se umfla. Nu, era un coș, un coș dureros și din acela mare. Urât rău de tot! Ce să fac, nu aveam nimic la mine”, a povestit Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Probleme mari din cauza acneei, la 38 de ani

Cristina Șișcanu a mai povestit că avea astfel de probleme și înainte de a pleca în vacanță, dar începuseră să dispară. Pe timpul concediului au reveni și chiar s-au agravat însă.

Dacă în sejur a reușit să ascundă imperfecțiunile, de dragul pozelor perfecte, Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor că a rămas cu semne.

„Eu, înainte să plec în vacanță, tot aveam probleme cu tenul, începeau să-mi apară tot felul de prostioare pe față. Doamne, ce rău îmi pare că nu am făcut o poză! Era ceva îngrozitor! Era așa de umflat, pe o porțiune atât de mare. S-a întâmplat dintr-odată și a început să crească și nu se mai oprea”, a mai spus vedeta în vârstă de 38 de ani.

Vezi și Accidentul care i-a schimbat viața Cristinei Șișcanu. Cu ce probleme de sănătate a rămas, la ani buni de la un incident

Citește și:

Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”

„Am 66 kg și vreau să ajung înapoi la 52”, spunea Andreea Mantea fix acum un an. Cum arată azi, în costum de baie