În timp ce colega ei de scenă, Andreea Bălan, și-a continuat cariera de artistă chiar dacă a devenit mamă, Cristina Rus a renunțat definitiv la carieră și s-a transformat într-o mamă devotată și o soție  model după nunta cu omul de afaceri milionar Dragoș Bîlteanu, unul dintre cei mai bogați români.

Cei doi au devenit la începutul anului pentru a treia oară părinți. Artist a născut în mare secret la sfârșitul lunii ianuarie, iar cele mai recente  imagini cu ea  i-au lăsat pe toți cu gura căscată. Deși au trecut doar șapte luni, artista arată impecabil și nici nu zici că e mama a trei copii.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși stă departe de lumina reflectoarelor, Cristina are mare grijă de corpul ei și la 39 de ani și după trei nașteri, această arată impecabil.

Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu, om de afaceri cu o avere estimată în 2014 la 90 de milioane de dolari, s-au căsătorit în anul 2009. Cântăreaţa, care era pe val în perioada respectivă, a renunţat la carieră pentru a se dedica creşterii copiilor. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria, iar în luna ianuarie a născut cel de-al treilea copil.

Citește și:

După ce a gafat cu slipul Pampers, Adelina Pestrițu și-a luat revanșa. Cum s-a pozat vedeta

 S-a despărțit de iubitul ei după doi ani de relație. Motivul pentru care i-a spus ”Adio”