Cristina Joia a de la ”Visuri la cheie” a fost bătută cu cruzime de o femeie într-un magazin din centrul Bucureștiului, după ce i-a reproșat acesteia că a parcat mașina pe trecrea de pieton. Plină de sânge, Cristina a fost dusa de urgență la spital, unde a fost băgată imediat în sala de operații. Bruneta a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit prin ce a trecut în ultima lună.

Cristina Joia spune că a simțit o furie când a văzut că nimeni dintre cei prezenți în magazin nu a sărit să-i acorde vreun ajutor. Ea a sunat singură la 112.

”Acolo jos, pe pardoseală, m-am simțit neputincioasă, pentru că, efectiv, continuau să-și facă cumpărăturile. Am avut timp în spital să mă gândesc, că prima oară am simțit și eu o furie, dacă era un copil, dacă era o doamnă bolnavă cu inima. De ce să faci asta, să n-ai nicio reacție? După aia m-am gândit că: dacă nu ai toate datele, e ușor să judeci. Poate s-au speriat, poate s-au șocat. (…) Până la urmă, nu e ok, vezi un om accidentat în stradă, nu știu…trece o mașină, îl accidentează ușor și l-a lăsat acolo, nu te apropii ? sau bolnavii de epilepsie au o criză, nu e ok, adică îți pui mască, îți dai cu dezinfectant și te duci și faci ceva, pentru că uneori trei secunde de reacție contează pentru viața cuiva”.

collageCristina-Joia-a-fost-externata.-Ce-mesaj-a-avut-pentru-agresoarea-ei-care-i-a-spart-nasul-840×500-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cristina a ținut să le mulțumească doctorilor care au ajutat-o: ”Am avut un noroc că au reușit să mă opereze atunci, pentru că nu mâncasem nimic în ziua aia, era sâmbătă, fusesem pe două șantiere…și atunci nemâncând au putut să mă opereze. Am dat peste un medic rezident care a fost fantastic”.

Cristina a menționat că procesul ei de recuperare nu s-a încheiat: ”Trebuie să aștept o lună-două până se resorb aceste fire, apoi îndrept deviația și să fac ceva cu cicatricea, pentru că nu se acoperă cu fond de ten, se vede”.

Cristina mai spune că în spital, și-a pus întrebarea dacă simte ură față de femeia care a agresat-o. ”Nu-mi retrag plângerea, clar, dar nu simt ură. Ura este un sentiment distructiv și mi-ar face mie rău. (…) Vreau la un moment dat să o iert, vreeau ca binele să câștige”, a mai spus Cristina.

Citește și:

Vedeta, mama a doi copii, recunoaște că și-a mărit sânii. O avantajează?

Oana Roman s-a transformat total într-un an de zile. Câte kilograme a slăbit?