Cristina Bâtlan (50 de ani), singura femeie de la emisiunea „Imperiul Leilor” (PRO TV) și cofondatorul brand-ului de de încălțăminte Musette, a publicat recent pe Instagram o serie de fotografii din Grecia. Cu umor, afacerista spune despre Thassos că este „un județ românesc” și îl descrie ca fiind locul care o încarcă mereu cu energie.

„Suntem copii mari, facem foarte multe poze, câteodată si câte o fotografie, asta ca să parafrazez un prieten bun, ce credeți? Imaginile pe care ai vrea sa le privești cu drag au nevoie de soare, haine uni (fara imprimeuri) si atmosfera Greciei!”, mai scrie Cristina, în dreptul imaginilor.

De remarcat că în toate fotografiile ea apare fără machiaj și fără filtre aplicate, lucru destul de rar întâlnit pe Instagram, o rețea socială unde este promovată perfecțiunea. „Cel mai bun filtru, relaxarea. Se vede, nu-i așa?”, spune ea. „Ai un fond de ten foarte bun, până acum nu s-a văzut că ți se cojește fața”, i-a scris o fană care o urmărește, iar Cristina a explicat că, de fapt, nu poartă deloc fond de ten: „Efectul e dat de protecția solară în amestec cu sarea de mare și nisipul!”.

cristina-batlan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Ești frumoasă și naturală, plus că ești o doamnă din toate punctele de vedere, te admir”, „Este de apreciat că nu folosești filtre”, „Tot ce e natural e superb”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cristina Bâtlan a împărtășit și secretul stării ei de bine. Este vorba despre Qigong, o formă chineză de meditație, concentrare și mișcare pentru cultivarea corpului și a minții.

„Qigong este știința și arta de a cultiva și rafina energia internă! Practica aduce echilibrul și armonizează corpul, mintea și spiritul! Mișcarea și programul strict te ajută să evoluezi, simți efectiv cum ți se dezmorțesc încheieturile și îți recapeți flexibilitatea. Înainte de răsărit începe practica și se încheie după circa două ore, cu o sesiune de meditație și apoi cu înot în mare! Este o binecuvântare să ai prieteni adevărați și să fii pe o plajă retrasă într-un golf cu apă cristalină”.

Cristina Bâtlan, cifră de afaceri de peste 78,9 milioane de lei

Cristina Bâtlan este în prezent director de creaţie şi cofondator al brandului Musette, brand pe care l-a construit alături de fostul său soţ, Roberto Bâtlan, şi cumnatul său încă din anul 1992, atunci când avea numai 18 ani și era studentă la Facultatea de Drept. În prezent, brandul Musette înseamnă trei fabrici, zeci de magazine în România şi străinătate și 600 de angajaţi.

Potrivit datelor publicate de Forbes.ro, în 2021, compania Musette Exim, deținută de Cristina Bâtlan în proporție de 45%, a raportat o cifră de afaceri ce depășește 78,9 milioane de lei, în creștere față de cele 62,7 milioane de lei din 2020. Profitul net al companiei a fost în 2021 de peste 4,6 milioane de lei, în timp ce numărul mediu al salariaților era de 453.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Cristina Bâtlan, lucruri nespuse despre divorț, trădare și iubirea vieții ei: „Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două”. Care au fost cele două reguli din căsnicia ei

Citește și: Cristina Bâtlan, o mămică fericită. Cum arată Adrian, fiul ei de 18 ani, care la naștere a avut 800 de grame. „Medicii au vrut să îl arunce la gunoi”

Citește și: Interviu EXCLUSIV Cristina Bâtlan: ”Mi se pare că nu am riscat suficient de mult”