Cu toate că Ion Țiriac a fost căsătorit doar o singură dată, în anii ‘60, cu handbalista Erika Braedt, fostul jucător profesionist de tenis are trei copii din alte relații.  Ion Ion (41 de ani), care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, și încă un băiat și o fată,  Karim (23 de ani) și Ioana (20 de ani), din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad (51 de ani). Spre deosebire de Ion Ion, Karim și Ioana au stat departe de lumina reflectoarelor și de atenția presei și trăiesc împreună cu mama lor în Monte Carlo, dar au o relație strânsă și cu tatăl lor, venind foarte des în România.

Cum arată copiii secreți ai lui Ion Țiriac. Fiica lui este superbăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mama lor este o ziaristă egipteană

 

Mai mult, Ioana nu se sfiește să dezvăluie pe contul de facebook cât de mult îl apreciază pe tatăl ei. „Nu exista cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspira din ce in ce mai mult cu fiecare zi”, a scris Ioana. Tânăra este superbă și seamănă perfect cu mama ei. A moștenit de la aceasta trăsăturile perfecte, dar se pare că și pasiunea pentru jurnalism.

Karim a învățat la aceeași școală cu Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu și a urmat Univesitatea din Chicago,  SUA.

Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen, potrivit click.ro. Aceasta lucra pentru revista Bunte, pe vremea aceea. S-au iubit mult și au avut o relație îndelungată în timpul căreia au venit pe lume Karim și Ioana.

Citește și: