Acesta susține că nu vrea cu niciun chip să divorțeze, pentru că-și iubește enorm soția. În ultima vreme, însă, ”Pictorul vedetelor”, așa cum este supranumit  Costin Craioveanu, a tot fost implicat în scandaluri, el fiind inclusiv protagonistul unui accident pe strada pe care locuia.

Din păcate, povestea lor de dragoste pare să fi ajuns la final, după 18 ani de mariaj și doi copii. Cei din urmă vor suferi probabil cel mai mult pentru că lucrurile au luat așa o întorsătură.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au împreună o fată și un băiat, ambii adolescenți. Spre deosebire de Leon, în vârstă de 16 ani, care a ales să îi calce pe urme mamei sale, Leia,d e 13 ani, spune despre ea că nu este așa talentată precum mama și fratele ei.

cantareata-si-copiii-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Leon este un toboşar de excepţie, precum bunicul lui, Mişu Cernea, care a activat, cândva, în formaţia Sfinx. Leia are 13 ani și îi seamănă foarte mult mamei sale.

Leon a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent, pe lângă faptul că este elev. „Da, am trupa nouă de vreo zece luni, se numeşte NvM. Ne facem treaba, cântăm la concerte, facem melodii, ne distrăm. Eu sunt toboşar”, spunea fiul Mihaelei pentru okmagazine la finele anului trecut.

Mihaela Cernea spune că viața cu doi adolescenți nu este lipsită de griji. Artista recunoaște că Leon și Leia sunt independenți. „E cu mai multe griji decât atunci când erau mai mici. Deja au început să aibă programul lor, pleacă singuri, vin singuri, stau cu prietenii. Sunt mult mai independenţi. Nu sunt genul care să stea în casă, ies foarte mult, au mulţi prieteni, sunt foarte sociabili.

Stau cu inima cât un purice, de multe ori. Dar de mici am vorbit foarte deschis cu ei despre pericole precum drogurile, cu exemple clare, iar eu tot ce pot să fac este să sper c-o să am doi copii deştepţi şi responsabili. Doar ei pot să se ferească.

Contează foarte mult educaţia pe care au primit-o până acum şi cum văd ei viaţa”, mai spunea Mihaela Cernea.

Vezi și După bătăile din familie, Mihaela Cernea de la Class divorțează! „Da, am depus actele”. Ce spune soțul ei

Citește și:

Cum a fost cerută în căsătorie Adda: ”Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele”

Cât a crescut băiețelul Andreei și al lui Cabral Ibacka! Imaginile înduioșătoare publicate de mama micuțului