În anul 2000, când era căsătorită cu jurnalistul Phil Bronstein, actrița a adoptat un băiat. Divorțul venit patru ani mai târziu nu a împiedicat-o ca mai apoi că mai adopte doi copii. Astăzi, Sharon Stone se mândrește cu băieții ei, Roan, Laird și Quinn.

Cu ocazia Zilei Naționale a Fiului, sărbătorită în SUA în 28 septembrie, Sharon Stone a postat pe Instagram o imagine rară cu toți cei trei copii ai săi și o declarație cum numai o mamă poate face, numindu-i pe aceștia ”bucuria” vieții ei.

Recent, Sharon Stone mărturisea că în perioada lockdown-ului a locuit cu toți cei trei băieți ai ei și a glumit despre cum a transformat-o această experiență: „Am trei copii. Am fost în lockdown alături de trei băieți adolescenți. Locuiesc în casa unei frății pline de șosete mirositoare. Am uitat că sunt un star de cinema”.

Actrița de 63 de ani a fost greu încercată de-a lungul vremii din punct de vedere al sănătății. Copiii însă au motivat-o mereu să lupte. Pentru ei a supraviețuit de fiecare dată.

Sharon Stone a încercat să aibă copii pe cale naturală, dar nu a fost să fie. A avut inclusiv două avorturi spontane. Pentru că nu a vrut să se lipsească de experiența de a fi părinte a ales adopția, chiar și atunci când nu mai avea lângă ea un bărbat care să o sprijine și să o ajute să crească copii.

Vezi și Mesaj sfâșietor al actriței Sharon Stone: „Vă rog să vă rugați pentru el”

Citește și:

Celebra cântăreață a născut în iulie, dar abia acum a arătat chipul băiețelului ei!

Alina Puşcău, în lacrimi după ce s-a infectat cu varianta Delta: „Regret foarte mult că nu am făcut vaccin…”