Adriano și Claudia au o poveste de dragoste care poate să bată cu succes și  cel mai siropos film de la Hollywood. În ciuda presiunii adusă de celebritate și a faptului că au fost mereu în lumina reflectoarelor, cei doi împlinesc anul acesta 55 de ani de căsătorie, dând tuturor o adevărată lecție de iubire. Ei au demonstrat că dacă iubire este puternică și sinceră poate dura toată viața. Ei au împreună două fete și un băiat și sunt unul mai talentat ca altul.

Rosita Celentano este copia fidela a mamei eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Rosita Celentano seamănă perfect cu mama ei

Rosita Celentano este o cântăreață și o artistă de succes. Ea a debutat pe scenă de la vârsta de 9 ani, iar în 1975  a jucat în filmul Yuppi Du,   alături de părinții ei. Este fiica cea mare a lui Adriano și a Claudiei. În ciuda faptului că  a împlinit recent 54 de ani, Rosita nu-și arată deloc vârsta și este o femeie foarte frumoasă, fiind copia fidelă a mamei ei.  Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alăturid e Angelo Vaira, un instructor de câini, care o face foarte fericită. În plus, ea are o relație foarte apropiată cu părinții ei și spune că a avut cea mai frumoasă copilărie.  „Am crescut așa cu gădilat și jucat”, a scris Rosita, la o imagine de pe Instagram, în care apare alături de tatăl ei, pe vremea când avea doar câțiva anișori. Aceasta a povestit că deși părinții ei erau foarte cunoscuți și activi, ei erau faorte prezenți în viața ei șia fraților săi, și nu există duminică în care să nu aibă câteva ore doar pentru ei, în care se gâdilau și se jucau împreună.

Rosalinda, fiica cea mică a celor doi, a revenit anul acesta din nou pe sticlă după o pauză de opt ani, în care s-a confruntat cu probleme de alimentație, recunoscând că nu are o relație prea bună cu mâncarea.

Mai mult, ea a fost copilul problemă al familiei. În adolescență a fugit de acasă și jumătate de an a străit pe străzi, iar la vârsta de 36 de ani a încercat să se sinucidă cu o supradoză de somnifere. A luat 40 de somnifere și le-a combinat cu alcool, însă iubita ei , Simona a găsit-o la timp, a chemat ambulanța și medicii au reușit să-i salveze viața.

 Fiica cea mică a dormit pe străzi

Aceasta a mărturisit cu ani în urmă că este lesbiană și a declarat recent  în emisiunea „Detto Fatto” de la Rai 2  că s-a despărțit de partenera ei de viață, Simona Borioni, pentru că și-a dat seama că nu poate iubi. Într-un interviu mai vechi, în 2011, Rosalinda(50 de ani) a dezvăluit că s-a iubit în mare secret și cu Monica Belluci, dar şi cu alte actriţe cunoscute.

Claudia Mori și Adriano  s-au descurcat, într-un mod, de-a dreptul exemplar, și în momentul în care presa a dezvăluit că fiica lor, Rosalinda, este lesbiană. „Rosalinda este iubită și respectată ca toți ceilalți copii ai noștri. Nu există diferențe. Fiecare face ce alegeri vrea în viața lui. Pentru noi, important este să fie fericită, să aibă o viață frumoasă și să fie sănătoasă’, a declarat Claudia.

 

Giocomo Celentano este al doilea copil al cuplului și este singurul care i-au făcut bunici pe celebrul “Molleggiato” (Flexibilul) și pe Claudia Mori. EL a devenit tătic în 2004, când soția lui, Katia, i-a adus pe lume un băiețel, pe nume Samuele. Giocomo este și el actor și artist, însă e mai puțin cunoscut decât surorile lui.

Adriano Celentano și Claudia sunt căsătoriți de 55 de ani

Adriano și Claudia  s-au cunoscut în anul 1963 pe platoul de filmare al peliculei ‘Un tip straniu’, pe coasta italiană Amalfi. Inițial, Celentano nu a impresionat-o în nici un fel pe Mori. În ciuda faptului că era logodit cu Milena Cantù, artistul  încerca din răsputeri să o cucerească pe actriță, însă de fiecare dată era refuzat. Totul s-a rezolvat întâmplător când din vina Claudiei, pe platoul de filmări s-a produs un scurt circuit, lustra din sticlă s-a făcut cioburi și i-a zgâriat fața lui Celentano, reușind astfel să o „înmoaie’ pe Claudia și să accepte să iasă la întâlnire cu ei și astfel începând povestea lor de dragostea.

Cei doi s-au căsătorit în mare secret,  pe 14 iulie 1964, la 03.00 dimineața ca să nu fie „vânați’ de paparazzi,  și se pare că în momentul în care au spus „Da’ în fața altarului, ei chiar au spus pentru toată viața, spre deosebire de alte cupluri faimoase, pe care celebritatea le-a schimbat și le-a despărțit.

Citește și: