Dacă la vârsta de 8 ani s-a apucat de dans, ulterior și-a dat seama că muzica era chemarea sa.

View this post on Instagram

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

La vârsta de 15 ani și-a descoperit pasiunea pentru muzica hip hop și, în anul 1997, are șansa să pășească într-un studio muzical. De aici și până la înregistrarea primei sale piese („Observ”) a mai fost doar un pas.

În anul 2000 decide să colaboreze cu Veritasaga, o trupă românească de hip hop de la momentul respectiv. Totuși, tânărul decide să aleagă muzica de tip comercial, lăsând la stadiu de simplă pasiune hip hop-ul underground.

Colaborarea cu R.A.C.L.A. i-a adus un pas important în cariera sa muzicală. În 2006, artistul din fotografie se putea lăuda că este primul rapper care ajunge pe scena Eurovisionului.

De aici, cariera sa a luat avânt, iar artistul s-a schimbat foarte mult. Între cel din fotografie, Ștefan Relu Mihalache, și Connect-R, artistul cunoscut de noi azi ai zice că nu e nicio legătură, dar realitatea e că e vorba despre aceeași persoană.

Connect-R a fost cel care a distriobuit fotografia pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas muți de uimire. Când în sfârșit au sesizat asemănarea, pe buzele tuturor a venit o întrebare: ”Carpați sau Mărășești?”.

Vezi și Connect-R, pe mâinile medicilor! Cu ce boală se confruntă artistul la numai 38 de ani: „Te poți nenoroci”

Citește și:

Îl mai ții minte pe Frankfurt de la „Vacanța Mare”? Nu mai arată deloc cum îl știai!

Oana Roman a povestit cum a reacționat Isabela după ce a aflat că prinții ei s-au despărțit: „De când tati a plecat…”