De-a lungul timpului, tocmai datorită acestor trăsături și a faptului că a fost un băiat ”de bani gata”, femeile nu i-au dat pace. Și s-a iubit cu cele mai frumoase, de la actrița Maria Dinulescu până la Raluca Lăzăruț, Anna Lesko sau Gina Pistol, dar lista e cu mult mai lungă.

Probabil intuiești că e vorba despre ”craiul de Dorobanți” Codin Maticiuc.

Acum un bărbat aproape ”de casă”, cu iubită stabilă, pe care o numește ”nevastă”, și copil, Codin a postat recent pe o rețea de socializare o fotografie din alte vremuri, cel mai probabil de la vreo petrecere de fițe, unde costumul era obligatoriu.

codin-maticiuc-cu-multi-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”N-are cum să facă un film ok, în primul rând n-are cum să joace bine. Scrie? Sigur scrie prost. Scrie ok? Plătește ta-su pe cineva! Cere bani să renoveze spitale? Păi de ce, să facă din banii lui. Au construit părinții lui un orfelinat deja, din banii lor? Bani furați. Sau spală bani acolo sau ceva, nu ne dăm seama exact. Îi plac cluburile? Clar se droghează.

Nu, nu ma plâng. Va vorbesc de prejudecăți. Modelele sunt inculte, fotbaliștii sunt needucați, blondele sunt proaste și băieții de bani gata sunt toate la un loc. Asta să-mi fie mie singura problemă în viață”, scria el alături de fotografie, rezumându-și practic existența.

El e însă cum nu se poate mai fericit în pielea sa. Și cu obiectivitate observă ce se întâmplă în jur. Zilele trecute, iată ce spunea Codin Maticiuc despre atmosfera de la mare, de 1 mai, zi pe care el înuși a petrecut-o, în compania iubitei sale, la mare.

”Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două (două dăți n.red). (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte. După care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (..)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești, unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile”, a spus Codin, trăgând astfel un semnal de alarmă.

Vezi și Codin Maticiuc s-a iubit cu multe femei celebre și recunoaște că nu poate renunța definitiv la ele: ”Sunt prieten cu toate…”

Citește și:

Anisia Gafton reacționează, după ce Marian Nistor a zis că a fost subiect de bășcălie la Te cunosc de undeva: ”Poate nu a înțeles prea bine numărul”

Ce mamă bună e Cristina Șișcanu pentru copiii lui Mădălin Ionescu! Filip e dependent de ajutorul ei. Imaginile care au cucerit Internetul