Mândră, cu capul sus, așa era atunci, așa e și acum, pentru că știe că va răsări din nou soarele și pe strada ei. Asta, chiar dacă nici din punct de vedere profesional nu a fost deloc un an bun, concertele lipsind cu desăvârșire.

În așteptarea unor vremuri mai bune, cântăreața noastră a devenit ușor nostalgică, postând pe Instagram fotografii din vremea când nu știa ce înseamnă grijile. A postat imagini cu familia, dar și cu ea în uniformă, în clasa I. ”Avea 6 ani!”, a scris ea copilărește pe o fotografie care o înfățișează alături de familie,

claudia-patrascanu-in-copilarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fanii au recunoscut-o cu greu, dar la o privire mai atentă e clar că e vorba despre Claudia Pătrășcanu, cea care e în mijlocul unui imens scandal în prezent, ea fiind în plin divorț cu Gabi Băsălău, care deja are o parteneră, în persoana Biancăi Drăgușanu.

În prezent, Claudia Pătrășcanu și copiii ei trăiesc la Constanța. Asta, chiar dacă Gabi Bădălău le-a propus să s emute la București, pentru a-i vedea mai des pe băieți. Artista, însă, a refuzat vehement.

”Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine”, spunea acum ceva timp Gabi Bădălău.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, imagini rare cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Cum arată micuții care asistă neputincioși la divorțul cu scandal al părinților

Citește și:

Tradiția bizară respectată cu sfințenie de regină, de Crăciun. Kate Middleton va roși toată!

Mama Deliei, infectată cu Covid, a fost spitalizată: “Am crezut că e o simplă răceală”