Cele mai recente imagini cu Cindy Crawford au uimit pe toată lumea. Aceasta a fost fotografiată la ieșirea dintr-uns pa din Santa Monica. Aceasta a ieșit complet nemachiată și fanii au fost uimiți să vadă cât de bine arată la 55 de ani.

Cindy Crawford s-a retras în 2016 din lumea modelling-ului, precizând că nu va mai poza ca model. Aceasta a fost desemnată una dintre cele mai bine plătite top-modele din întreaga lume și a prezentat pentru toate casele mari de modă.

Houston Rockets at Los Angeles LakersSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Succesul în modelling i-a adus și numeroase roluri în filme pe marile și micile ecrane. Ea a dominat moda anilor ’80 – ’90 şi a făcut parte din grupul “supermodelelor” din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Deși au trecut 25 de ani de atunci, celebrul fotomodel se pare că a descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe. Timpul nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei și pe trupul ei și arată la fel de bine ca la 20 de ani. De asemenea, Kaia Gerber, fiica ei, i-a moștenit atât frumusețea, cât și pasiunea pentru modelling, având deja contracte cu firme celebre.

Supermodelul anilor 90 Cindy Crawford și cel de-al doilea soț al său, Rande Gerber, au sărbătorit recent 23 de ani de căsnicie. Cindy Crawford a mai fost căsătorită cu Richard Gere, de care a divorțat în 1995.

Foto: Profimedia/Hepta

Citește și:

Lidia Buble a dezvăluit că se confruntă cu probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Ce diagnostic i-au pus medicii

Cum arată meniul Ancăi Țurcașiu de arată atât e bine la 51 de ani