Nu știa în acea vreme ce cale va alege în viață, dar era clar de pe atunci că avea ambiție. Asta, chiar dacă, în acea vreme, era dedicat sportului. Era campion național la polo, iar în fotografie era împreună cu antrenorul său. Nici nu bănuia că viitorul său va fi în bucătărie, printre oale.

Florin-Dumitrescu-in-vremea-cand-practica-polo-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

Dacă nu l-ai ghicit încă, află că e unul dintre cei mai cunoscuți bucătari ai României, parte din trio-ul ”Chefi la cuțite”.

Da, e vorba despre Chef Florin Dumitrescu, mult schimbat în prezent. Ochii i-au rămas însă aceiași.

Fanii au fost foarte încântați să-l vadă în vremea adolescenței. ”Bretonul.. Este ce trebuie!”, au exclamat ei peste măsură de amuzați.

Iar faptul că bucătarul-vedetă în devenire e la ”bustul gol” e cireașa de pe tort. Amănuntul a născut un fluviu de comentarii. ”Revino înapoi în trecut, iti sta mult mai bine mai slabut, în rest ești cheful meu preferat”, îi scrie o prietenă virtuală celebrului bucătar.

”Before foie gras, there was foie slab”, glumește altcineva.

Câte kilograme are Chef Florin Dumitrescu

Într-adevăr, și Chef Florin Dumitrescu recunoaște că a devenit cam ”pufos”, motiv pentru care a început să ia măsuri. Recent, acesta a postat pe Instagram o fotografie cu kilogramele afișate de cântar. Toată lumea s-a mirat de greutatea vedetei zilnic înconjurată de mâncare: 94,4 kilograme.

Marțea viitoare vom afla dacă chef-ul face progrese în încercarea sa de a slăbi. Florin Dumitrescu a promis că marți va posta o nouă fotografie cu greutatea sa.

Vezi și Chef Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de relație cu soția. ”Din salariul meu i-am cumparat…”

Citește și:

Liviu Vârciu a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Anda Călin?

Zi specială pentru Mirela Vaida. Câți ani a împlinit vedeta: ”Durerea mea este că am…”