Drept dovadă stau imaginile postate de Anamaria Prodan pe o rețea de socializare. Ea a însoțit-o pe mama ei la un salon pentru o schimbare de look spectaculoasă.  Vedeta TV a pus mai multe imagini cu Ionela Prodan, spunând că este foarte mândră de felul în care arată mama ei la venerabila vârstă, fără pic de machiaj pe față.

Ionela Prodan a murit. Anunțul a fost făcut de Anamaria Prodan, în urmă cu câteva minuteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Îmi doresc si eu la 71 de ani să arăt ca mama mea fără pic de make -up pe față !!! Când ești atât de buna și de mare toți stau în jurul tău și te alintă. Te iubesc mamă fără limită”, a scris Anamaria la imaginile cu mama ei.

Citește și: Cum arată actorul Robert Powell la 41 de ani după apariția sa în „Iisus din Nazareth” și ce spune despre rolul lui

A stat în spital două săptămâni

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a fost internată în noaptea de  23 ianurie, la Spitalul Fundeni, unde medicii au diagnosticat-o cu ischemie miocardică și a fost nevoită să stea două săptămâni în spital pentru mai multe investigații și tratament. Însă, acum se pare că se simte foarte bine și pare într-o formă de zile mari.

„Frumoasă mamă…bravo ei că poate să se mențină”, „Să-ți trăiască să vă bucurați de ea….. Să aibă parte de sănătate și multa iubire în continuare!!!”, „Să vă trăiască și la mulți ani !!!, i-au transmis imediat fanii.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi. De-a lungul timpului, Ionela Prodan a cântat alături de mari nume din muzica populară.

Citește și: