Timp ce cinci sezoane telespectatorii, printre care și sute de mii de români,  au urmărit cu sufletul la gură întâmplările avocatei nevrotice Ally McBeal care se baza mai mult pe sentimente şi instinct pentru rezolvarea cazurilor. Serialul a făcut-o celebră pe Calista Flockhart, însă de atunci multe lucruri s-au schimbat în viața ei.

Actrița, în vârstă de 53 de ani,  a primit numeroase oferte să joace și în alte filme, dar pe multe le-a refuzat, preferând sa ducă o viaţă liniştită în compania partenerului său, celebrul Harrison Ford. I s-a oferit un rol în „Neveste disperate”, pe care l-a refuzat, acceptând să joace însă, în 2006,  în serialul „Brothers&Sisters”, unde a interpretat-o pe Kitty Walker. Până în 2015 a mai  avut diverse apariţii în alte producţii TV, precum “Full Circle” sau “Web Therapy”.

‘Ally McBeal’SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În 2015, ea a primit rolul lui Cat Grant în “Supergirl”, o producţie a postului CW, care s-a bucurat de succes.  În prezent, ea filmează pentru cel de-al treilea sezon al serialului “Supergirl”.

Calista Flockhart luptă pentru drepturile femeilor

Calista și-a dedicat tot mai mult timp cauzelor caritabile și a devenit o luptătoare virulentă pentru drepturile femeilor. A mers chiar și în Africa să strânga fonduri pentru femeile abuzate și timp de 10 ani a fost purtătoare de cuvânt pentru organizația „Peace over Violence”.

Cu toate acestea, celebra actriță pare că nu mai pune foarte mult preț pe aspect. Paparazii de peste Ocean o surprind adesea nemachiată și îmbrăcată sport, având un look foarte neglijent, departe de imaginea pe care o afișa pe covorul roșu. Fotografiile cu ea lasă de dorit și sunt destul de dificil de privit de fanii acesteia.

Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Harrison Ford

Deși rolurile ei nu au mai atins succesul celui din Ally McBeal, Calista este o femeie extrem de împlinită pe plan sentimental. Aceasta trăiește alături de aventurosul Indiana Jones, Harrison Ford (76 de ani), o poveste de iubire ca în filme.  Nimeni nu credea că relația lor va rezista în timp, având în vedere de diferența de vârstă dintre ei de 22 de ani, însă cei doi se iubesc de mai bine de 16 ani și formează  în prezent unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Flockhart  și Harisson s-au întâlnit la o petrecere organizată după gala de decernare a premiilor Globurile de Aur, în  2002, unde Calista a reușit să-i atragă atenția starului și să-l vrăjească după ce a vărsat băutura ei pe el, şi de acolo lucrurile au curs firesc, spre una dintre cele mai frumoase povești de iubire de la Hollywood.

Cu toate acestea, Calista și Ford au fost discreți la începutul cu relația lor, pentru că actorul se afla în plin divorț de cea de-a doua soție a lui, scenarista Melissa Mathison, cu care a fost căsătorit timp de 18 ani. El și Melissa s-au despărțit din 2001, însă divorțul a fost pronunțat abia în 2004.

Calista Flockhart și Harrison Ford s-au căsătorit în 2010

Starul din „Războiul stelelor” avea patru copii și 60 de ani când s-a îndrăgostit de Calista, după cum recunoaște, fiind uimit până și el că a reușit să-și întemeieze o nouă relație. Pe de altă parte, actrița avea doar un băiat, Liam, acum în vârstă de 17 ani, pe care l-a adoptat singură, pe când avea 37 de ani şi nici un gând de căsătorie.

„Aveam 60 de ani când m-am îndrăgostit de Calista. M-a surprins foarte mult că reuşeam să mai fiu capabil să stabilesc o relaţie de lungă durată, să-mi iau angajamente de felul acesta”, mărturiseşte Ford.

Abia după șapte ani de relație, Ford și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Calista, de Valentine`s Day, în 2009. În luna iunie, anul următor, cei doi au mers în fața altarului la o fermă din Santa Fe, într-un cadru extrem de relaxat. Celebrul Indiana Jones a purtat o pereche de blugi, iar Calista o rochie albă de vară.

Cei doi actori sunt surprinși, adesea, în compania fiului lor, Liam, pe care Ford l-a adoptat și el, la scurt timp după ce și-a început relația cu faimoasa Ally McBeal.

“Harrison şi Calista sunt foarte dedicaţi vieţii de familie. Liam a fost centrul vieţii lor dinainte şi după ce s-au căsătorit”, spune o sursă apropiată celor doi.

Citește și: