În imagine, Psalm este fotografiat în pătuț, cu un zâmbet mare pe față, care a topit inimile fanilor. „Bebelușul meu Psalm este atât de dulce!!!”, a scris Kim la descrierea pozei.

Psalm s-a născut pe 9 mai. El a fost adus pe lume de o mamă surogat, după ce vedeta americană a avut mai multe probleme de sănătate la primele două nașteri. Mezinul familiei a fost purtat în pântece de aceeași femeie, care a adus-o pe lume și pe sora lui, Chicago. Micuța a venit pe lume pe 15 ianuarie 2018, în timp ce frații lor mai mari, North, de 5 ani, și Saint, de 3 ani, au fost aduși pe lume de Kim Kardashian.

 

 

View this post on Instagram

 

I meannnnn my baby Psalm is so sweet!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian a spus de multe ori că vrea să aibă o familie numeroasă, dar vedeta de 38 de ani s-a chinuit foarte mult să-l aducă pe lume și pe cel de-al doilea copil, pe Saint West, fiind la un pas de moarte, fapt pentru care a decis ulterior să apeleze la o mama surogat.

Soția lui Kanye West a avut uterul fisurat şi chiar dacă s-a operat, complicaţiile după cea de-a doua naștere nu îi permiteau să mai poarte un copil. Starleta și celebrul rapper au declarant recent că acum familial lor este completă și se vor opri doar la patru copii.

Citește și: