Într-un videoclip postat pe contul său personal de Facebook, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre începuturile carierei sale, respectiv despre prima dată când a apărut pe micile ecrane. Iată cum a fost întreaga experiență!

Cum arăta Cătălin Scărlătescu la începutul carierei

Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că nu s-a simțit deloc comod în fața camerelor de filmat și că nici nu se putea concentra la ce avea de făcut. De altfel, revăzând imaginile, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că i-a luat ceva timp până s-a obișnuit să fie în fața camerei.

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu a povestit că în acele momente a și uitat să gătească, era foarte emoționat. Timpul l-a ajutat să se adapteze și să-și descopere o altă latură și iată că de mai bine de 10 ani este pe micile ecrane și încântă o mulțime de români.

”Am mai făcut câteva rețete la o televiziune, de nișă. Și acolo eram drept sau strâmb, nu știam, uitasem să și gătesc, deci aveam niște mișcări, niște ciudățenii în mine, nu mă regăseam de niciun fel.

Dar, cu timpul, m-am obișnuit și cu camera, e puțin mai greu. Mi-am dat seama că pot fi doar eu, nu pot să fiu actor, nu pot să joc rolul lui Florin Piersic în bucătărie”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

catalin-scarlatescu-la-inceputuriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ce job a avut înainte Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu s-a născut la Constanța, pe data de 20.06.1972. Încă de mic a fost atras de bucătărie și se pare că „sursa” lui de inspirație a fost chiar bunica sa, care gătea mai mereu mâncare de cartofi și fasole scăzută.

La vârsta de 16 ani, Cătălin Scărlătescu a muncit la un hotel din Eforie Sud, acolo unde era curier. Cu puţin înainte să împlinească vârsta de 17 ani a intrat în bucătărie, fără să se gândească că va deveni unul dintre cei mai apreciați chefi din România.

Ulterior, a ajuns să muncească ca stewart pe un vapor cargo și a reușit să vadă toată lumea. REstul e istorie, după cum știe toată lumea.

Vezi și A slăbit, apoi s-a îngrășat la loc, dar pentru că așa a vrut. Cătălin Scărlătescu: ”Mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul”. Cum reușește să se mențină și câte kilograme are acum

Citește și:

A slăbit, apoi s-a îngrășat la loc, dar pentru că așa a vrut. Cătălin Scărlătescu: ”Mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul”. Cum reușește să se mențină și câte kilograme are acum

Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce o amanetase pentru a face rost de bani: „Au căutat-o două săptămâni la topitorie…”