”Cred că a trecut mult timp de la prima zi de școală, pentru că îmi aduc aminte doar emoțiile și sentimentul că sunt un copil mare, că intru într-o nouă etapă. Când mă uit la fotografiile de atunci mă amuz! Mi se pare că eram sobru în uniformă și îmi luam rolul în serios!

Copiii au o capacitate uimitoare de a se bucura că sunt cu alți copii, că descoperă lucruri noi, deci nu îmi aduc aminte decât lucrurile bune, că la școală mă distram!”, a scris omul de televiziune pe o rețea de socializare.

La o simplă privire, n-ai cum să nu te gândești la Eva, fetița cuplului Cătălin Măruță și Andra. Într-adevăr, aceasta este copia fidelă a celebrului său tată, căci în poza apreciată de aproape 14.000 de internauți, printre care și Andra, e nimeni altul decât Cătălin Măruță.

eva-ii-seamana-leitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De altfel, mai toate comentariile se referă la asemănarea izbitoare dintre fiică și tată. ”Eva, copia ta”, „Eva este copia ta fidelă, îți seamănă leit!”, „Eva, în persoană!”, „Am crezut ca e Eva!! Cât de mult vă seamănă!”, au fost câteva dintre comentarii.

„Exact Eva mini”, ”Eva cu părul scurt”, ”Am crezut că ai tuns-o pe Eva”, continuă în aceeași linie comentariile.

Celebrul cuplu mai are și un băiețel, pe David, care seamănă însă cu mama sa.

Vezi și Zi mare pentru Andra și Cătălin Măruță! Mihaela Rădulescu a fost prima care i-a felicitat!

Citește și:

Cum arată, la 85 de ani, mama Biancăi Brad. De la ea a moștenit trăsăturile! Ce i-a transmis vedeta de ziua ei

Mai are două luni și-și va ține în brațe copilul. De ce nu s-a căsătorit Nicole Cherry cu iubitul ei