Acum, vedeta le-a și arătat fanilor cum arată aceasta. Vedeta a destăinuit că proprietatea se află în Viscri, județul Brașov.

Casa, o construcție cu specific local, se află într-o stare avansată de degradare, așa că va urma un lung proces de resturare.

Dana-langa-casa-ce-urmeaza-a-fi-restaurataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Văzând cât de mult e de lucru la ea, unii fani i-au sugerat să dărâme construcția și să ridice alta. Răspunsul Danei a fost însă prompt: ”Doamne ferește! Noroc că nu gândesc mulți așa, altfel ar fi dispărut de mult aceste sate”.

Momentan, Dana și familia ei, inclusiv cei doi copii, se află în Viscri. ”E foarte frumos acest nou inceput. Cumparam paine calda de la casa de langa biserica, legume si fructe de la dubitele care trec zilnic prin sat si care isi anunta marfa prin difuzoare, aflam de la vecini povestea casei noastre si povestile lor de viata, dormim in continuare in rulota spre mirarea multora de aici, ne imprietenim cu cainii satului, pe care Vlad ii hraneste cu tot ce gaseste prin frigiderul nostru, ne suna toti prietenii de la Bucuresti si ne facem planuri de cum vom petrece verile impreuna la Viscri”.

Citește și:

Gabriela Cristea, așa cum nu ai văzut-o niciodată! ”Am profitat de ocazie”

Carmen Grebenișan nu mai arată deloc cum o știai. A luat o decizie radicală, peste noapte