Adelina și soțul ei, Virgil, împreună cu fetița lor, Zeny, locuiesc într-un apartament superb cu trei camere, situat la parterul unui bloc dintr-un complex rezidențial de lux,  care are și o curte măricică, unde vedeta preferă să-și petreacă serile de vară. Ade a povestit că nu se aștepta ca familia lor să se mărească atât de repede, așa că, spațiul unde ar fi trebuit să fie camera copilului este acum un dressing uriaș, unde ei  își țin îmbrăcămintea, încălțările și bijuteriile.

Adelina Pestrițu și-a transformat o cameră într-un dressing uriaș

Cum arată casa în locuiește Adelina Pestrițu! Și-a transformat o cameră într-un dressing uriașSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

„Noul apartament având 3 camere și o curte mare, m-am decis să-mi sacrific cea de a 3-a cameră, transformând-o în cel mai mare vis al meu și cu siguranță al tuturor femeilor. Este vorba despre un dressing unde să-mi așez după bunul plac hainele și în special marea mea pasiune, pantofii. A fost un deliciu pentru mine să le decorez așa cum visam, ca la magazin. Nu pentru că era nou, ci pentru că eram efectiv sătulă de dulapuri închise și haine îngrămădite sau pantofi ținuți în cutii, unii peste alții. E normal ca noi, femeile, să ne cumpărăm lucruri în neștire, după care să începem să ne plângem că nu avem unde le pune sau și mai grav, că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm”, a explicat Adelina pe blogul ei.

Cei doi au decorat casa împreună, dar au apelat și la ajutorul unei arhitect.  Virgil a mărturisit că procesul nu fost unul deloc  ușor. „Aveam perioade când trebuia să mergem la 6,7 seara prin oraș ca mai voia să cumpere ceva.”, a declarat el.

Locuința este decorată cu obiecte de lux, iar în sufragerie are două portrete superbe care o înfăţişează într-un mod inedit, însă vedeta a fost extrem de încântată și de faptul că apartamentul are și o curte suficient de mare.

„Ne-am extins spațiul de joacă și nu numai, pe o suprafață mai mare, inclusiv o curte suficientă pentru bălăceală sau pur și simplu de leneveală, dintr-o zi însorită a anotimpului călduros”, a mai spus Ade.

Citește și: