„Câştig salariu de la 8 ani şi deci am investit în reparaţii tot ce am câştigat în 25 de ani de carieră”, spunea Dana Rogoz pe propriul blog, cu ani în urmă, când a mai trecut printr-o etapă a renovărilor vilei din București. Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au achiziţionat, în 2013, o casă veche, construită în anul 1900, într-un cartier central din Capitală, mai exact în zona Grădina Icoanei.

„A fost o casă de la 1900, pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, chiar ningea în acest spațiu. În partea de sus e mansarda noastră, care e un open space, unde stăm cu prietenii. Avem și o bucătărie, care are nevoie de o schimbare, avem și o terasă, unde eu mă simt foarte bine”, povestea Dana într-un interviu mai vechi, pentru Storia.ro, pe Youtube.

Și iată că momentul renovării a venit anul trecut, iar recent s-a încheiat. Dana Rogoz a publicat, pe blog, o serie de fotografii noi din locuința ei, iar rezultatul transformării este uluitor.

Imagini din casa Danei Rogoz, după renovare

dana-rogoz-casa-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Iată ce povestește Dana Rogoz pe blog despre amenajarea locuinței. „Amenajarea mansardei noastre e gata! De fapt, e aproape gata. Și cumva aproape e fix ce îmi doresc. Pentru că orice spațiu al casei tale rămâne într-o oarecare măsură în schimbare. Odată cu trecerea anilor apare un alt tablou, o altă măsuță de cafea, o altă veioză… iar spațiul își schimbă atmosfera treptat.

Noi nu am pornit acum cu gândul că vrem cu totul altceva decât aveam deja. Nu ne-am propus să schimbăm cu totul amenjarea mansardei, știind de la bun început cum va arăta proiectul final și ce piese noi trebuie să cumpăr. Nu, am luat-o pas cu pas, bucurându-ne de proces.

Așa arăta înainte mansarda Danei Rogoz

Am pornit acum 1 an, știind că vrem să schimbăm bucătăria. Apoi, pardoseala epoxidică s-a crăpat, așa că ne-am hotărât să punem parchet. Alb sau natur? Natur a rămas, într-un final, și tare mă bucur că nu ne-am ținut de planurile inițiale, cu “totul alb, totul alb, totul alb…”! E mult mai cald în varianta aceasta. Cadou de Crăciun ne-am cumpărat canapeaua maro. De Revelion, nu am mai plecat prin țări prea îndepărtate și am economisit banii de bilete de avion pentru plata bucătăriei pe comandă. Apoi au venit scaunele de dining vintage, comandate din Germania. De Paște ne-am făcut cadou boxa. Iar acum câteva zile au ajuns măsuțele de cafea și, ultimul, covorul”.

Citește și: Tora Vasilescu a împlinit 72 de ani. Actrița și soțul ei croat duc o viață tihnită la moșia de la Buftea. Imagini cu casa și cu superba grădină

Citește și: VIDEO Acasă la Jojo și Paul Ipate. Turul complet al vilei din Otopeni: „E clar că e o casă locuită de către niște artiști”. Detaliul inedit din dormitor

Citește și: Acasă la Maria Ploae. La 71 de ani, superba actriță are 3 copii, 6 nepoți și un soț care o adoră

Citește și: Acasă la Marina Voica. Solista are un adevărat paradis în curtea de la Breaza. Cum arată locul în care își alină singurătatea, la 85 de ani