Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi și cresc împreună șase copii. Celebru cântăreț și fosta prezentatoare TV au împreună patru copii și Anca mai are doi dintr-o căsnicie anterioare.

Având în vedere că recent familia lor s-a mărit,  cei doi au decis să se mute într-o casă mult mai mare și mai spațioasă, ca fiecare copil să aibă camera lui.

78570685_2302799723154459_5144855385877774336_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Așadar, după luni amenajări și căutări de mobileă Anca Serea a anunțat că, în sfârșit, s-au mutat în noua casă. Mai mult, frumoasa brunetă a publicat pe contul său de Instagram imagini din noua locuință. Ea a postat imagini din living și  din camera lui Moise, iar totul apre desprinse din reviste.  Băiețelul are parte de spațiul suficient pentru a se juca în voie. În plus, părinții săi i-au adus în camera și un cort, de care a fost fermecată și Sara, fetița cea mare a Ancăi.

Anca a recunoscut că  procesul de mutare a fost unul de lungă durată și care le-a dat mari bătăi de cap, mai ales că au și copii mici, însă totul a ieșit așa cum și-au dorit. În plus, ea a dezvăluit că își dorește să vândă sau să închirieze fosta casă în care au locuit.

”A fost foarte greu să mobilezi şapte dormitoare şi un living şi încă nu am terminat. Mai sunt mici detalii de pus la punct şi ne dorim să avem o casă frumoasă, un cămin în care copiii să fie fericiţi şi noi pe lângă ei. Noi avem casa aceasta, o avem disponibilă pentru vânzare sau pentru închiriere. E o casă superbă, dar a devenit o casă neîncăpătoare pentru noi, asta dacă ne întrebaţi care este motivul pentru care plecăm. Acum plâng, pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu şi emoţional, dar sunt convinsă că o să ne acomodăm destul de bine şi în noua locaţie’, a dezvăluit Anca Serea.