Carmen Harra este una dintre cele mai asumate persoane publice, care nu s-a ascuns niciodată de la a spune lucrurilor pe nume și care a făcut de-a lungul timpului extrem de multe predicții, chiar cu prețul de a supăra pe mulți, inclusiv vedete de prim rang.

Ce spune Carmen Harra despre un posibil mare cutremur la noi în țară: „Românii să fie vigilenți. Ca un avertisment…”

Aceasta nu este așa doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Nu se ascunde și postează frecvent frânturi din viața sa: atunci când dansează, face yoga sau chiar când e în costum de baie.

Cu această ultimă ipostază și-a cucerit fanii, chiar dacă mai are puțin și va deveni septuagenară.

are-aproape-70-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

„Superbă” / „Iubita mea dragă, ești superbă!” / „Ce bine arătați. Super!”, au fost câteva dintre aprecierile primite de Carmen Harra.

Pe Carmen Harra o știe toată lumea, dar uite ce mai face fiica ei! Alexandra Harra, senzualitate, lux și opulență, în SUA. Ce scriu jurnaliștii americani despre ea

Cum se menține în formă Carmen Harra

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra dezvăluia care este stilul său de viață și cum a reușit să atingă greutatea ideală. Vedeta mărturisea că a renunțat complet la carne de ani buni, iar zahărul este prezent în alimentația ei extrem de rar. Și când vine vorba de grăsimi, clarvăzătoarea și-a impus niște limite clare.

”Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul.

Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncăm orice când venim de la serviciu. Şi eu m-am luptat înfiorător să dau jos kilogramele.

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii.

Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă.

Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, spunea Carmen Harra la un moment dat.

Băutura pe care o prepară în fiecare dimineață

Carmen Harra își începe diminețile cu o băutură specială, pe care o prepară singură, acasă. Rețeta a învățat-o de la Dalai Lama, susține ea.

”Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar. Se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă.”, a dezvăluit Carmen Harra.

Tragedia care i-a marcat viața lui Carmen Harra: „Mereu l-am avertizat”

Carmen Harra a prezis una dintre cele mai mari drame cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, însă, din păcate, evenimentul dureros nu a putut fi ocolit.

Puterea ei de a prezice viitorul nu a fost mereu de bun augur, întrucât clarvăzătoarea și-a văzut și drama vieții sale în fața ochilor, cu ceva timp înainte ca aceasta să se întâmple.

Concret, în urmă cu aproximativ 14 ani, soțul acesteia s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare, iar vedeta l-a avertizat pe acesta de faptul că nu va trece de pragul vârstei de 60 de ani, lucru care s-a și întâmplat, povestește ea.

„L-am cunoscut pe soţul meu şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani.

Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”, a mărturisit Carmen Harra, conform cancan. Și așa a fost.

Carmen Harra știe că anul acesta va începe o relație

Au trecut extrem de mulți ani de la drama care i-a marcat sufletul clarvăzătoarei, care nu a mai putut să vadă în niciun bărbat aceleași sentimente. Cu toate acestea, Carmen Harra nu respinge definitiv ideea de relație și speră că anul acesta va fi perfect pentru a-și crea o nouă poveste de dragoste.

Așa atrage Carmen Harra banii! Dezvăluirea clarvăzătoarei vedetelor devenită milionară și sfatul ei pentru toți cei care vor să se îmbogățească: „Să nu vă fie frică!”

„În 2023 lucrurile din viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează!

Vreau ceva adevărat, ce știu că e foarte greu de găsit, așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”, a mărturisit Carmen Harra pentru ciao.ro, în urmă cu ceva timp.

Vezi și Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani”

Citește și:

O cunoști din mai multe emisiuni, dar nu știai că ascunde așa o traumă, legată de propriii părinți: ”Beau amândoi de când îi știam… Am trăit moartea lor de multe ori”. Mărturii din infern

La 41 de ani, marea noastră campionă este însărcinată! ”Nu mă gândeam că aș putea avea un bebeluș după 40 de ani”