Survivor este locul în care vedetele apar fără filtre și fără machiaj, așa că în imaginile difuzate de PRO TV ies la iveală detalii, de multe ori, nedorite. Nu este însă cazul lui Carmen Grebenișan, care și-a depășit complexele acum mulți ani, când a apelat la iscusința medicului estetician.

Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor, înainte de operațiile estetice

A povestit și ea, despre intervențiile la sâni și la buze, dar o demonstrează și pozele de acum 10 ani, când Carmen și prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan, băteau la porțile notorietății. Atât Carmen Grebenișan, cât și Alina Ceușan, „sora” ei din online, au fost transformate total de operațiile estetice.

Carmen Grebenișan, înainte și după intervențiile esteticeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Carmen Grebenișan: „Am un implant mamar și am și o intervenție la buze”

„Am un implant mamar și am și o intervenție la buze, cu acid hialuronic. La un moment dat, am simțit că nu sunt la fel de feminină ca și celelalte fete. În liceu am primit porecle precum «scândura» sau « fata șnur»”. Treaba avea să se schimbe, în scurt timp, pentru că pe la 19 ani am început să mă dezvolt destul de puternic.

Am început să mă îngraș foarte tare, într-o perioadă foarte scurtă, am fost foarte nesigură pe mine, mai ales când trebuia să îmi cumpăr costume de baie. Niciodată nu îmi plăcea cum îmi vin și am trecut prin multe situații jenante”, povestea Carmen Grebenișan pe Youtube, despre momentul în care a decis să-și facă operația de mărire a sânilor.

Totul avea să se schimbe în 2015, când Carmen s-a programat pentru operația cu implant de silicon. „Am optat pentru implanturi anatomice, de 280 de mililitri. Asta s-a întâmplat în februarie 2015”, povestea ea.

Carmen Grebenișan se află în acest moment în competiția Survivor, însă în ultimii ani a prins expreiență în reality-show-uri și emisiuni TV. A fost și la „Asia Express” (Antena 1), alături de prietena ei, Alina Ceușan, în 2019, dar și la „Dancing on Ice”, tot la Antena 1, în 2022. Carmen s-a mutat de la Cluj, la București, iar pe 28 august 2021 s-a căsătorit cu iubitul ei, Alex Militaru. Evenimentul a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar martori, dar și nași, au fost buna sa prietenă, Alina Ceușan, și soțul acesteia, Raul Tișa.

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs

Citește și: Cum l-a vrăjit Maria Lungu de la Survivor, pe Mihai Bendeac: „Sunt întreținută all inclusive”

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică