Actrița și modelul a reușit să se mențină în cea mai bună formă, e drept și cu ajutorul operațiilor estetice, despre care spune că sunt ”un rău necesar”.

Tara Leigh Patrick s-a născut pe 20 aprilie 1972, în Sharonville, Ohio, SUA. Acesta este de fapt numele adevărat al actriței, Carmen Electra fiind doar cel de scenă.

Provine dintr-o familie cu șase copii (mai are patru frați și o soră): tatăl a fost chitarist, iar mama, cântăreață. Are origini complexe: engleze, irlandeze, olandeze și germane.

Rolul din Baywatch a propulsat-o în lumina reflectoarelor, iar revista Playboy nu a făcut decât să îi întărească statutul de vedetă sexy. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Carmen Electra, superbă și la 51 de ani

carmen-electra-profimedia-0148515019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

A ajuns la 51 de ani, iar după o viață tumultuoasă, în ceea ce privește latura romantică, Carmen Electra spune că frumusețea vine în principal dintr-un singur lucru: să fii fericit.

Dacă fericirea cuiva înseamnă chiar și operațiile estetice, vedeta este de acord cu acestea.

Carmen Electra, în decembrie 2022, la People’s Choice Awards. Foto: PROFIMEDIA

„Poți să fii cea mai frumoasă persoană din lume, degeaba dacă nu ești fericită. Dacă ești trist sau măcinat de dureri, atunci nu te vei simți frumos.

Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice, dacă acest lucru contribuie la fericirea ta. Dacă iei în serios o asemenea decizie, atunci asigură-te că te duci la cei mai buni specialiști”, declara recent Carmen Electra. Actrița se poate lăuda în prezent cu măsurile: 91-58-89, unele de invidiat nu doar la vârsta ei.

Vezi și Acum e unul dintre cei mai renumiți actori, dar puțină lume mai ține minte că a jucat în Baywatch. Cum arăta în șort roșu, la 19 ani

Citește și:

Lea Michele a devenit mămică pentru prima dată, la un an de la căsătorie

A crezut că a scăpat de Covid-19, dar a ajuns la spital, la o lună și jumătate de când a fost diagnosticată. Fiica lui Albert de Monaco trece prin momente grele