Vedeta le-a venit în întâmpinare, postând pe rețelele de socializare o fotografie în care apare în brațele mamei sale, când era doar un copil. Cel mai probabil era mai mic decât este acum Namiko, fiica sa.

„Mămica mea. Și eu, varianta gremlin. În poză plângeam că făcea un vecin mici și nu mi-a dat decât 47… poftă păstrată și peste ani””, a scris el în stilul propriu, smulgând de la fani zeci de mii de aprecieri.

Cabral a avut o relație strânsă cu mama lui, care l-a crescut aproape singură în primii 6 ani de la venirea sa pe lume.

Într-un articol-confesiune, postat pe blogul său, Cabral a explicat de ce nu s-a bucurat prea mult de prezența tatălui, un medic recunoscut din Congo.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu.

Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo…

Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, a scris Cabral, care a cunoscut dragostea paternă datorită celui de-al doilea bărbat din viața mamei sale.

Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, povestea Cabral.

Curând familia vedeți se va mai mări cu un membru, Andreea Ibacka, soția lui Cabral, urmând să aducă pe lume un băiețel.

Vezi și Cum arată și cum se simte Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. În câteva zile va aduce pe lume un băiețel!

Citește și:

Florin Piersic, fotografie rară cu fiica lui, Sonia. Cum s-au pozat cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică după ce au devenit din nou părinți. Detaliul care i-a topit pe fan