Loretta susține că niciodata nu va uita, în mod special, scrisoare trimistă de un fan aflat pe patul de spital. „Un domn în vârstă mi-a scris și mi-a zis așa: Doamnă Swit, ești într-o mare problemă. Sunt în spital și am cusături (la operație) care s-au rupt pentru că am râs atât de tare din cauza ta. Mă uit la tine la „MASH” și m-ai făcut să râd așa rău că mi s-au rupt firele. Deci, ai mari probleme! Te iubesc”, a povestit actrița.

Cum arată „Buze Fierbinți” din “MASH”, la 48 de ani de la filmările celebrului serial. Ce dezvăluiri face actrița ajunsă la 82 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Serialul “MASH” a putut fi urmărit din 1972 până în 1983, iar Swit a apărut în toate cele 11 sezoane ale show-ului. Doar trei alţi actori se mai pot mândri cu această performanţă: Alan Alda, Jamie Farr și William Christopher.

Loretta a primit premiul Emmy pentru prestația sa fabuloasă din celebrul serial, care este iubit și urmărit și acum de milioane de fani din întreaga lume, deși au trecut 48 de ani de când a apărut. „Buze fierbinți” susține că succesul filmului se datorează faptului că telespectatorii și actorii au legat între ei o adevărată conexiune. „Vedeam în casele voastre în fiecare săptămână și am devenit familia voastră. Și am trecut de la o generație la alta. Considet că scenariul a fost superb, iar umorul inteligent. Părinții nu se temeau să ne lase în prezenta copiilor lor. Nu transmiteam energie negativă copiilor. Eram buni pentru babysitters”, a declarat aceasta.

Mai mult, Swit a dezvăluit că ea și colegii ei de platou au rămas foarte apropiați după terminarea filmărilor și se văd și acum destul de des. Deși a jucat rolul lui Margaret timp de 11 ani, ea spune că niciodată nu s-a săturat de acesta.

Actrița a mai avut apariții foarte rare în filme  și s-a dedicat de câțiva ani artei, fiind pasionată de pictat. De asemenea, ea este un adevărat avocat pentru drepturile animalelor. Actrița a lansat , în 2017, o carte cu picturi „SWITHEART”, iar  banii strânși i-a donat în scop caritabil pentru lupta împotriva cruzimii asupra animalelor.