Brooke a putut fi văzută recent pe covorul roșu, la premiera filmului ”The Good Liar”. A luat ochii tuturor cu rochia sa verde, care îi îmbrăca excelent formele, și cu ochelarii hexagonali, neobișnuiți. Însă nici măcar aceștia nu au reușit să ascundă faptul că fața ei pur și simplu a luat-o la vale.

Brooke Shields, la 54 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița, care face mare caz din faptul că refuză operațiile estetice și procedurile de întinerire, aceeptând cu curaj trecerea anilor și urmele acestora pe chipul și trupul ei, arată mai vârstnică decât ar trebui sau cere eticheta de la Hollywood.

Lăsând la o parte ridurile de expresie, Brooke nu mai are de ceva vreme pielea suplă de altădată. Mai cu seamă gâtul ei nu arată deloc bine, iar toată fața pare că a fost trasă în jos de clești invizibili.

Chiar și cei mai loiali fani sunt nevoiți să recunoască faptul că nu i-ar strica niște botox sau un lifting facial. Mai cu seamă că per total, s-a ”conservat” foarte bine: bustul său e la locul lui, talia e încă subțire, coapsele, ferme, iar mușchii de la picioare, încă frumos conturați.

Vezi și O știi din Laguna Albastră, dar iată cum arată acum, la 54 de ani, în costumul de baie!

Citește și: