Căsătoriți din 2012, cei doi au deja doi copii, iar al treilea este pe drum. Pentru că Blake tocmai a împlinit 32 de ani, soțul ei a vrut să îi aducă un omagiu, postând pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apar amândoi. Însă nu a ales poze în care ea să pară perfectă, poze de covor roșu.

A postat instantanee în care ea ori apare cu ochii închiși, ori râzând cu gura până la urechi, în orice caz, fotografii care nu o pun într-o ipostază deloc flatantă, ceea ce trădează genul de relație pe care cei doi o au. Una normală, în care amândoi știu să facă haz de lucrurile mărunte și nu se formalizează.

Sunt fotografii pe care în mod normal nu le-ar vedea nimeni în afară de cei doi. În unele, chipul ei nici măcar nu apare. Genul de instantanee care sunt ”de nearătat”.

Blake mai are foarte putin pana nasteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actorul din ”Deadpool”, în vârstă de 42 de ani, și Blake vor deveni curând părinți pentru a treia oară. Ei au deja două fetițe, de 4 și 2 ani, James și Inez, iar actorul a declarat că dacă ar mai veni încă o fetiță ar fi foarte fericit. Și dacă ar avea 9 fetițe și niciun băiat, tot ar fi cel mai fericit tătic.

Vezi și Frumușelul Ryan Reynolds, tată pentru a treia oară!

Citește și: