Mândră nevoie-mare că Arthur a terminat cu bine clasa I, actrița în vârstă de 46 de ani i-a făcut loc pe contul ei de Instagram, publicând o serie de fotografii cu acesta.

La cei 7 ani și jumătate, Arthur e bucățică ruptă din mama sa și, așa după cum chiar ea observă, va face multe victime printre fete, atunci când va mai crește.

Selma Blair si fiul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Prin intermediul contului de socializare, actrița i-a adresat fiului ei și câteva cuvinte-promisiuni: Fiului meu, în ultima zi din clasa I. Te voi ține de mână, îți voi lumina calea. Te voi ridica dacă vreodată vei avea nevoie”.

”Ești persoana mea favorită și m-ai învățat tot ce știu despre iubire”, continuă Salma, care a devenit mamă la o vârstă la care nu mai spera deja.

”Sunt atât de mândră de tine. (…) Ești o persoană minunată”, mai scrie actrița.

Selma Blair a dezvăluit în luna octombrie a anului trecut că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Face tot posibilul să-și țină boala sub control, de dragul fiului ei. A dezvăluit recent că sub nicio formă nu-și dorește ca fiul ei să se simtă responsabil pentru ea.

De altfel, actrița mai spunea recent că tot ce-și dorește în această viață e să fie o mamă ”folositoare, atâta vreme cât acest copil are nevoie de mine”, dezvăluind că maternitatea e rațiunea din spatele tuturor lucrurilor pe care le face.

Vezi și Kamara, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a fiului său. A postat un filmuleț emoționant cu micuțul Leon:  „Lupți ca un leu, micuțul meu…”

Citește și: