Însă dacă ei sunt celebri și toată lumea îi recunoaște, puțini știu cum arată fiul lor, David. Asta pentru că cei doi au fost mereu extrem de discreți cu expunerea acestuia.

David Mihnea are 15 ani și nu pare atras deloc de muzică. În schimb, e pasionat de regie, film și actorie.

DAvid-baiatul-celor-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai în glumă, mai în serios, Adrian Enache afirma că ar vrea să cânte într-un film regizat de fiul său.

„Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”, a declarat Adrian Enache la un moment dat.

În afară de David, Adrian Enache mai are o fată, Diana, de 23 de ani, dintr-un mariaj anterior.

Adrian Enache, care s-a despărțit de soție în 2009, pentru a fi oficial cu iuliana Marciuc, nu s-a căsătorit niciodată cu prezentatoarea TV, deși relația lor se întinde pe decenii.

„Cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, declara la un moment dat Iuliana Marciuc.

Vezi și Ce frumoasă e fata lui Adrian Enache! Diana are 24 de ani și a trecut prin momente grele, greu de conceput

Citește și:

David Hasselhoff împlinește 68 de ani. Era un sex simbol în tinerețe! Cum arată el în prezent

Fotografie rară cu Adelina Chivu în costum de baie! Cum arată în prezent, la 38 de ani