Mugur Mihăescu (55 de ani) este un tată tare mândru și are toate motivele. Fiica lui, Ivona, a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, Anglia, după care s-a angajat în domeniul imobiliarelor, în Londra. Invitat alături de Matei Dima (Bromania) la podcastul „Acasă la Măruță”, pentru a vorbi de cel mai nou film al lor, „Haita de acțiune”, Mugur Mihăescu nu a scăpat fără să vorbească și despre familia sa frumoasă.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: unu, că nu am putut să avem încă un copil, din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se potrivea etc. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Și al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mică. Nevastă-mea câteodată mă ceartă și îmi zice: uite cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici și cu fii-ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat (n.r. cu fiica lui, Ivona)”, i-a spus Mugur lui Măruță.

Fiica lui Mugur Mihăescu, prin ochii tatălui: „Eu am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie”

Cel care a făcut furori cu rolul Garcea și cu grupul umoristic „Vacanța Mare” a avut numai cuvinte de laudă și la adresa soției lui, Rodica, profesoară de informatică. Anul viitor vor împlini trei decenii de căsătorie.

„În ’94 ne-am luat, ne cunoaștem din ’84. Au trecut 40 de ani de când ne cunoaștem și 30 de ani de când suntem împreună. Am fost colegi de liceu. Ideea este să fii fericit. Nu contează cât ești într-o căsnicie sau într-o relație, totul este să-ți găsești fericirea, să fii fericit.

Nu sfătuiesc pe nimeni să fie habotnic, fiecare trebuie să simtă care e rolul lui pe pământ. Și dacă tu ești fericit așa și nu regreți, înseamnă că ți-ai atins scopul vieții. Eu mi l-am atins așa. Se întâmplă să fie și relații care durează, și relații care nu durează, nu e nici unul mai breaz ca altul la faza asta. La noi în 2024 se împlinesc 30 de ani de căsătorie”, a declarat Mugur Mihăescu în podcastul „Acasă la Măruță”.

mugur-mihaescu-sotie-fiica-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Cert este că am împărțit cu nevastă-mea aceleași valori, aceeași creștere, avem aceleași valori familiale și atunci indiferent ce certuri am mai avut și noi, ce disensiuni, am rămas împreună. Și uite că acum vine copilul din urmă, Ivona, care are 25 de ani, care are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră.

Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că-i frate-miu. Eu sper să rămână împreună, acum nu decid eu, ei decid, ei știu care sunt compromisurile vieții lor. Ideea e că atunci când tragi linie după atâția ani, ca și mine, să îți dai seama că este cel mai bun lucru pe care puteai să îl faci.

Eu am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia, cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-n-coa, să fie mândră, să fie independentă, să știe să ierte, să știe să pedepsească. Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a putut dărui viața. A șlefuit-o viața asta și mă-sa. O venereze într-un fel pentru asta, pentru ce a putut să facă. Am contribuit și eu, ce-i drept, nu foarte mult, dar cel mai mare rol l-a avut nevastă-mea”, a mai spus Mugur.

Citește și: Fiica lui Robert Turcescu, și frumoasă, și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa. Cine este misterioasa Agatha Kundri Memete, soția realizatorului de la Antena 3