Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Neftci Baku, din Azerbaidjan, a publicat pe Instagram mai multe imagini cu Corina Caciuc și fiul lor, Liam. Micuțul a venit pe lume pe 19 mai 2022, iar zilele trecute, pe 19 martie, a împlinit 10 luni. Cea mai recentă poză i-a cucerit pe Internauți și a stârnit un val de admirație. Cu greu îți poți lua ochii de la el! Liam este, cu adevărat, un copil de reclame.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc are 10 luni

Imaginile cu Liam, care crește și se face tot mai frumușel, au „topit” Internetul. Băiețelul a moștenit ochii albaștri ai tatălui și se pare că și trăsăturile. Asta au remarcat și fanii care au lăsat comentarii în dreptul imaginii.

„Seamănă leit cu Reghe”, „Mamă, cât îți seamănă”, „Seamănă leit cu voi și cu Bebeto”, „Doamne, ce copil superb”, „Seamănă cel mai mult cu tine dintre toți copiii tăi”, „Reghe, ești 1/1 cu el! Ce minunat”, „Ochii albaștri: amprentă de familie. Să vă traiască, e superb”, sunt doar câteva dintre comentariile care au curs la postarea lui Reghe.

fiul-lui-laurentiu-reghecampfSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, la momentul respectiv, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în divorț, după 15 ani de mariaj.

Citește și: VIDEO Laurențiu Reghecampf, sărut pasional cu Corina Caciuc, la botezul fiului lor. Filmulețul care a devenit viral pe TikTok

Citește și: Reghe și Corina Caciuc l-au botezat pe Liam! Ea a arătat fabulos, el și-a ascuns vânătaia sub ochelari. Mesajul incredibil al lui Prodan