Fiica Annei Nicole Smith se numește Dannielynn și este astăzi o tânără înfloritoare. Superbă, blondă, cu trăsături moștenite de la celebra ei mamă, adolescenta locuiește alături de tatăl ei biologic, fotograful Larry Birkhead.

Dannielynn e o adolescentă frumoasă ca o păpușă. A moștenit farmecul mamei sale, dar și zâmbetul ei inconfundabil. După moartea Annei Nicole Smith, bebelușa Dannielynn, pe atunci în vârstă de doar cinci luni, a ajuns în grija tatălui ei, fotograful Larry Birkhead. Anna nu a recunoscut niciodată că Larry era tatăl fiicei sale, spunând că părintele biologic era Howard K. Stern, avocatul ei. După testele de paternitate, Dannielynn a fost încredințată tatălui său adevărat, scrie People.

Anna Nicole Smith a mințit în legătură cu tatăl fiicei sale

Larry Birkhead și Dannielynn Birkhead, 2022. Foto: Profimedia
Larry Birkhead și Dannielynn Birkhead, 2022. Foto: Profimedia

Danielynn s-a născut în 7 septembrie 2006, în Bahamas, acolo unde mama ei se refugiase pentru a scăpa de lumina reflectoarelor și de un eventual proces de paternitate. Anna Nicole și-a dorit ca pe certificatul de naștere al fiicei sale să fie trecut Howard K. Stern în dreptul tatălui, ceea ce s-a și întâmplat inițial. În aprilie 2007, la două luni de la moartea Annei Nicole Smith, fotograful Larry Birkhead a demonstrat că este tatăl biologic al fetiței. Micuța a intrat în grija lui de la acel moment.

Fratele lui Dannielynn a murit la trei zile de la nașterea ei

La trei zile după nașterea lui Dannielynn, Anna Nicole și-a pierdut celălalt copil, Daniel. Tânărul de 20 de ani a murit într-o cameră de spital din cauza unei supradoze accidentale de droguri. Daniel era în spital pentru a-și vizita mama și surioara.

Dannielynn e copia fidelă a mamei sale

Anna Nicole Smith și fiica ei, Dannielynn. Foto: Profimedia

Deja aflată la vârsta adolescenței, Dannielynn pare că a moștenit multe dintre trăsăturile mamei sale, dar și carisma ei. Are un zâmbet identic cu al celebrei blonde și e frumoasă ca o păpușă. În 2021, când s-au făcut 14 ani de la moartea modelului, fiica ei a vizitat locul natal al mamei sale, dar i-a cunoscut și pe câțiva dintre prietenii ei.

Mai mult, tot atunci a primit de la tatăl său câteva lucruri personale de ale Annei, printre care și rochia de mireasă purtată la nunta cu J. Howard Marshall II, în 1994.

Inclusiv Larry Birkhead spune că fiica sa îi aduce aminte de Anna. „Astăzi, îmi amintesc inima ta, sufletul său și frumusețea ta interioară și exterioară. Dragostea ta este încă vie astăzi, în forma unei adolescente cu totul unice, cu zâmbetul, frumusețea și curajul mamei sale”, scria fotograful în februarie 2022, la comemorarea a 15 ani de la moartea divei.

Dannielynn are o relație foarte apropiată cu tatăl ei

Larry și Dannielynn sunt foarte apropiați. Merg împreună în vacanțe, la concerte, au un cont comun de Instagram și, deși nu participă la multe evenimente, nu ratează aparițiile anuale la Kentucky Derby, locul în care Birkhead și Smith s-au cunoscut.

La ediția din 2023, Dannie a fost ca o prințesă, într-o rochie superbă, amplă, albastru pal, cu imprimeu cu floarea soarelui. A purtat, de asemenea, bijuterii care i-au aparținut mamei ei.

După lansarea noului documentar despre Anna Nicole Smith, Larry Birkhead a decis să șteargă toate pozele de pe contul de Instagram pe care-l împarte cu fiica lui.

Larry Birkhead și Dannielynn Birkhead, 2023. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Ultimul lucru pe care Anna Nicole Smith i l-a spus iubitului ei: „Să nu te îndrăgostești din nou“

Citește și: Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

Citește și: Catherine Zeta-Jones și fiica ei, încântătoare la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra de 20 de ani a purtat o rochie „curajoasă”