Thylane are astăzi 22 de ani, este model de succes și se bucură de faimă, de o familie frumoasă și celebră, dar și de iubit. Lucrează cu branduri mari și este urmărită pe Instagram de șapte milioane de oameni. Internauții o răsplătesc la fiecare postare cu zeci de mii de like-uri și cu mesaje care îi laudă transformarea și maturizarea.

La doar patru ani, defila pentru Jean Paul Gaultier. Avea șase ani când era numită cea mai frumoasă fetiță din lume. La acel moment, a captivat o lume întreagă chiar de pe coperta Vogue. La 10 ani a generat o adevărată controversă, fără voia ei, după pozele făcute pentru o revistă celebră, în care apărea foarte machiată și cu haine considerate de mulți nepotrivite pentru un copil.

Thylane Blondeau, o tânără superbă

ThylaThylane Blondeau la Paris Fashion Week, în 2023. Foto: Profimediane Blondeau
Thylane Blondeau la Paris Fashion Week, în 2023. Foto: Profimedia

Thylane s-a transformat într-o femeie atrăgătoare. Ochii albaștri cu un magnetism aparte, părul blond, buzele pline și trupul armonios o fac una dintre modelele de succes ale momentului. Participă la mai toate Săptămânile Modei, fiind nelipsită de la marile evenimente din lumea fashion-ului. Captează mereu privirile și atrage toate blițurile fotografilor spre ea.

Când nu urcă pe podium sau nu pozează pentru reviste internaționale, își pune la lucru creativitatea. A scos mai multe colecții de haine și a colaborat cu o firmă de renume pentru o linie de costume de baie.

thylane blondeau (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cea mai frumoasă fată din lume vine dintr-o familie celebră

Thylane provine dintr-o familie celebră. Tatăl ei este fostul fotbalist Patrick Blondeau, care a jucat la echipe precum Olimpique Marseille și AS Monaco, iar mama ei este prezentatoarea tv Veronica Loubry.

Thylane Blondeau, probleme de sănătate la doar 19 ani

La 19 ani, Thylane a fost supusă unei intervenții chirurgicale. În urma unor dureri mari în zona abdomenului, a ajuns la mai mulți medici și chiar la Urgențe, pentru îndepărtarea unui chist ovarian. După ce a trecut cu bine peste acest hop, a ținut să tragă un semnal de alarmă. Le-a sfătuit pe toate femeile să nu sară peste controalele anuale la medicul ginecolog.

“Simțeam că îmi explodează burta. Experiența m-a învățat că trebuie să ai grijă de tine, să faci controale medicale regulate. În spatele fiecărei dureri, oricât de mică ar fi, se poate ascunde ceva mult mai grav”, a spus tânăra.

Citește și: A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume, dar ultima imagine cu Thylane Blondeau s-a viralizat pe internet

Citește și: Cum a fost fotografiată cea mai frumoasă fetiță din lume. A împlinit 20 de ani și e schimbată total